Hai sa-ti povestesc cum am castigat 3.000 lei intr-o zi de videochat la Heylux

Sunt foarte multe femei familiarizate cu videochatul, dar sunt si care nu stiu multe despre asta. In tot ce voi spune eu astazi despre jobul meu de model de videochat la Heylux, voi incerca sa ilustrez mai clar ce inseamna videochatul. De obicei, castig zilnic cate 450 de lei la Heylux Iasi. Astazi, insa, a fost diferit.

Vreau sa scriu despre ziua de azi pentru ca este ceva ce s-a intamplat acum, e proaspat si vreau sa impartasesc asta cu toti. Nu ca as uita vreodata asa ceva, dar chiar vreau sa spun asta, pentru ca sunt in culmea fericirii.

Astazi am castigat suma de 3.000 de lei dintr-o singura tura de munca la Heylux, iar metoda prin care am reusit asta este cel putin inedita. Ma gandesc ca, spunand cum am castigat acesti bani, poate multe femei o sa-si formeze o impresie despre videochat.

3.000 de lei intr-o singura tura de munca in videochat

Deeeeci. Uite-ma aici, in camera mea de logare super stralucitoare si rafinata de la Heylux, vorbind pe net cu dragii mei admiratori online. Dintre acestia, am cativa pe care ii numesc “fideli”, pentru ca intra cel putin de 4-5 ori pe saptamana pe pagina mea. Tot cu unul dintre acestia am castigat si 3.000 de lei astazi.

Facand videochat la Heylux de mai bine de 4 luni, am reusit sa-mi formez un grup de admiratori online, care intra foarte mult pe pagina mea doar pentru a conversa cu mine, si cheltuie foarte multi bani. Unul dintre ei, s-a indragostit foarte tare de mine si vrea mai mereu sa ne comportam ca niste iubiti in fata camerei.

Prin asta, vreau sa spun ca astazi a intrat pe pagina mea, m-a rugat sa aprind televizorul (cu plasma, pe care fiecare camera de la Heylux il are) si sa ne uitam la un film. Asadar, acesta a intrat in privat (este chat-ul dintre mine si un singur admirator online, care este platit la minut), iar eu am indreptat camera spre televizor si m-am intors si eu.

La Heylux, videochatul mi se pare in fiecare zi o distractie

Asa am inceput sa ne uitam la un film de dragoste, care a durat 2 ore. Desigur, dupa aceea am mai stat si am discutat, el vrand sa se comporte “ca dupa intalnire”. A luat un vin si mi-a aratat ca bea, iar eu mi-am pus suc intr-un pahar si stateam in fata camerei si vorbeam, fix ca la o intalnire.

El imi povestea de viata lui, eu de a mea. Asa am petrecut eu 5 ore in privat cu acest admirator online, care la sfarsitul privatului, pe langa plata pe minut, mi-a facut si un cadou virtual in bani.

In acest mod m-am trezit la sfarsitul turei cu 3.000 de lei in mana, oferiti de la Heylux ca si castig al meu, doar pentru faptul ca m-am simtit bine si am avut o “intalnire online”. Uite cam asa castig eu bani la Heylux.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img