Gânduri ale unui model de videochat la Lucky Studio

0
1525
lucky studio

Dacă ar fi să pot da timpul înapoi, probabil aş face de fiecare dată aceeaşi alegere. Mă refer aici la locul de muncă. Nu vorbesc însă de un loc de muncă oarecare, vorbesc de Lucky Studio – un studio de videochat premium din Iaşi, unde visele mi-au devenit realitate.

Spun că mi-am îndeplinit nu unul, ci mai multe vise, de un an şi două săptămâni de când lucrez la Lucky Studio. Sunt frumoasă şi aranjată în fiecare zi, asta mulţumită bonusurilor pe care mi le oferă cel mai mare studio de videochat din ţară. La Lucky Studio am parte de machiaj de fiecare dată când intru să lucrez. Coafura nu lipseşte şi nici şedinţele foto pentru portofoliul meu de model. Aşa sunt tratată nu doar eu, ci toate modelele care lucrează la Lucky Studio.

Încă o dată spun că mi-am îndeplinit visele cu Lucky Studio, iar aici nu mă refer doar la bonusurile în servicii primite. Plata, în caz că nu ştiaţi, depăşeşte orice aşteptări. Fiecare model poate să câştige între 300 şi 800 lei zilnic, în doar opt ore de muncă. Uimitor sau nu, vă invit să încercaţi, fetelor. Veţi afla ce înseamnă să ai tot timpul bani în buzunar, să îţi permiţi să te răsfeţi dar să pui şi ceva deoparte. Eu, de exemplu, am reuşit ca în trei luni de zile să mă mut din căminul facultăţii într-o chirie – un apartament cu două camere complet utilat şi dotat după gustul meu. Acum strâng bani pentru o maşină, în timp ce fac şi facultate şi şcoala de şoferi. Am avut un concediu de vis în Maldive, asta tot mulţumită Lucky Studio. Atunci când ştii că alţii muncesc câteva săptămâni ca să câştige ceea ce tu poţi obţine în opt ore, satisfacţia e cu atât mai mare.

La Lucky Studio mă simt şi foarte în siguranţă. Echipa este compusă doar din fete şi femei – nici un bărbat nu are acces în studio. În plus, am şi transportul asigurat în fiecare zi când lucrez – nu mai cheltui bani pe tramvai, taxi sau autobuz pentru că maşina Lucky Studio condusă bineînţeles de o şoferiţă mă aduce la studio, iar la final de program mă lasă înapoi la scară.

Lucrez în condiţii extraordinare. Camerele de videochat sunt dotate şi mobilate mai ceva ca în reviste specializate în amenajări, colectivul este super, iar programul super flexibil îmi permite să merg şi la facultate sau chiar să îmi iau şi un alt job. Nu văd însă de ce aş avea nevoie de asta – la Lucky Studio am parte de tot ceea ce îmi doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.