Fetele de pe forumul Lucky Studio m-au convins să mă angajez aici

10
2965

Acum un an, îmi căutam un job în Iaşi şi aflasem recent despre studioul de videochat Lucky Studio, însă eram în dubii dacă să mă angajez sau nu. Aşa că am intrat pe forumul Lucky Studio şi am pus acolo o întrebare, pentru a mă lămuri.

O mulţime de fete mi-au sărit acolo în ajutor şi asta m-a făcut să mă simt foarte specială. Toate îmi explicau cum este cu câştigurile de la Lucky Studio, cum este mediul de muncă şi cât de norocoasă aş fi dacă aş lucra acolo.

N-a trecut mult timp până acestea m-au convins şi m-au făcut să vreau să am şi eu parte de beneficiile de la Lucky Studio Iasi. În fond, nu mi-ar fi stricat să câştig zilnic între 300 şi 800 de lei zilnic în acest studio de videochat din Iaşi.

Despre ce câştiguri mi-au vorbit fetele pe forumul Lucky Studio?

forum-banner

Motivul iniţial pentru care fetele de pe forumul Lucky Studio m-au convins că acest studio este bun pentru mine au fost câştigurile. Când toate au început să-mi vorbească de bonusuri în fiecare duminică între 300 şi 3.000 de lei, au început ochii să-mi strălucească de bucurie.

Mai ales pentru că n-am mai întâlnit joburi în Iaşi care să ofere bonusuri atât de mari, pe lângă câştigurile zilnice de până la 800 de lei. Senzaţional!

Iar după ce am aflat şi de un bonus de angajare la Lucky Studio Iasi de până la 38.880 lei, cu siguranţă n-am mai ezitat. Fetele m-au convins că nu există loc de muncă în Iaşi mai potrivit pentru mine.

Un mediu de muncă ideal pentru femei la Lucky Studio

coffee-apple-iphone-desk-large

Ştiind că voi avea parte de un studio de videochat în care lucrează doar femei, în care am libertate şi legalitate, nu aveam ce să mai cer.

A fost pentru mine o angajare în videochat de-a dreptul desăvârşită, din care am avut numai de câştigat. Am început să câştig bani zilnic, peste 300 de lei, profitând de bonusuri săptămânale mari şi de bonusul de angajare promis.

De asemenea, pe lângă discreţia, respectul şi prietenia primite la Lucky Studio, am mai beneficiat şi de transport gratis şi machiaj înainte de fiecare tură.

Totul mi-a fost foarte uşurat la Lucky Studio, iar eu aveam propria cameră, în care lucram cum voiam şi cât voiam, pentru că la studio sunt liberă. Am scutit peste 4.000 de lei numai pe transportul pe un an cu Lucky Studio, ca să nu mai zic de alte cheltuieli.

Din punctul meu de vedere, Lucky Studio înseamnă câştig permanent.

10 COMENTARII

  1. Să ştii că înainte aş fi zis că nu mă voi angaja niciodată în videochat. Dar lucrând deja de 2 ani numai la joburi naşpa, mă gândesc serios să mă angajez la Lucky Studio…

  2. Eu am renunţat să mai judec fetele care fac videochat după ce v-am văzut pe voi, fetelor, vorbind despre Lucky Studio pe internet atât de frumos. Acum am înţeles că voi chiar sunteţi fericite acolo 😀

  3. Chiar nu înţeleg concepţiile astea ale unor oameni care judecă din orice. Oricum nu aveai dreptul să le judeci pe aceste fete, fiecare face ce vrea 😉

  4. Ce tot atâta vă agitaţi aici, că nu înţeleg? Din moment ce Lucky Studio le oferă fetelor venituri lunare de peste 4.500 de lei, va fi mereu mai bun decât orice alt angajator. Eu cred că unii comentează doar din invidie, nu de altceva.

    • ☺)) Este posibil şi asta, să ştii. Pentru că banii de la Lucky Studio chiar sunt mulţi şi oamenii tind să fie geloşi când văd că îţi permiţi orice :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.