Facturile nu mai sunt o problema de cand lucrez ca model de videochat la Preziosa

Unele din cele mai mari probleme pe care le au romanii in zilele noastre sunt cele cu banii. Ne facem griji in privinta cheltuielilor, facturilor, iar uneori avem impresia ca nu traim decat sa platim facturi si atat, fara sa ne distram. Si eu am lucrat in multe locuri inainte sa vin la Preziosa, si timp de 5 ani am crezut ca voi trai doar pentru a plati facturi.

Dupa ce m-am angajat la Preziosa, am inceput sa simt ca voi avea o viata normala, in sfarsit. O viata in care sa ma distrez, in care sa merg in vacante si in care nu trebuie sa imi fac griji pentru ca nu am bani. Asta inseamna pentru mine Preziosa: motivul fericirii mele.

Un model de videochat la Preziosa castiga intre 300 si 800 de lei zilnic

Acum 5 ani n-as fi crezut ca o sa ma angajez in videochat si ca voi lucra ca si model, dar dupa ce am descoperit ca exista studiouri precum Preziosa, in care voi primi zilnic intre 300 si 800 de lei, mi-am schimbat total perspectiva asupra vietii. Am inceput sa fiu mai vesela, mai energica, iar asta pentru ca lucrez in videochat.

Acest domeniu nu este asa cum il cred multi. Si eu aveam idei gresite despre acest domeniu inainte, dar acum cand vad ca datorita acestui job reusesc sa-mi traiesc viata, nu mai judec fara sa cunosc inainte.

Totul a inceput in momentul in care ma saturasem sa tot lucrez pentru diferiti angajatori pentru cate 1.000 de lei. Simteam ca nu fac nimic decat sa platesc facturi si sa ma afund in datorii, iar asta nu era ok. Nimanui nu ii place asta.

Am vrut o altfel de viata, asa ca am plecat direct din Bucuresti in Suceava, la o prietena draga mie. In Suceava am aflat de la aceasta prietena despre Preziosa, ea lucrand acolo de ceva timp.

Angajarea la Preziosa ma ajuta sa fac peste 5.000 lei lunar

17121923990_ba6b3b8fe6_b

Initial, m-a socat ca mi-a spus ca lucreaza in videochat. Dar, cum era doar in weekend acasa si in timpul saptamanii la Iasi, facand videochat, as fi intrat la banuieli oricum. Asa ca a preferat sa-mi spuna ea. In acest fel, am zis sa incerc si eu.

Prima data am inceput sa fac ca si ea, sa lucrez in timpul saptamanii la Preziosa si apoi sa merg la Suceava in weekend la ea. Dar cand am vazut ca pot castiga chiar si cate 500 de lei in fiecare zi din videochat, am zis ca e mai bine sa stau in Iasi.

Dupa nici o luna m-am mutat in Iasi si mi-am luat chirie cu banii facuti de la Preziosa. Iar acum sunt super fericita, pentru ca nu regret nimic. Castig mai bine de 5.000 de lei pe luna si imi permit vacante si distractii, fara sa ma mai gandesc la costuri.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img