Esti curioasa cat am castigat in prima luna de videochat la Heylux!

Am observat ca foarte multe fete care nu stiu nimic despre videochat si cum se face acesta, vor de foarte multe ori sa castige cat o fata experimentata din primele zile. De exemplu, de cand lucrez la Heylux ca model de videochat, am observat ca vin sa se angajeze aici multe fete pentru ca au auzit ca se castiga zilnic intre 300 si 800 de lei.

Si asa este, asa se castiga, numai ca in primele zile de videochat pentru fetele care sunt noi in domeniu, aceste castiguri vor fi probabil intre 150 si 300 de lei, pentru ca nu poti fi profesionista din prima. Ei, si multe fete cand vad asta, au impresia ca le-ai mintit. Dar nu este asa.

Dupa doar cateva zile la Heylux, am inceput sa castig 100 dolari/zi

Pentru ca dupa cateva zile de videochat la Heylux, imediat inveti si te redresezi, iar apoi castigurile vor fi normale. Oricum la interviu li se spune fetelor ca este posibil sa nu castige mult din prima, deci nu le minte nimeni.

In acest moment, nu pot vorbi decat in cunostinta de cauza, de aceea ma voi da exemplu pe mine. Pentru ca nu pot vorbi de ceva ce nu am experimentat pe pielea mea. Cand m-am angajat prima data ca model de videochat la Heylux Iasi, eram si eu noua in domeniu.

Timida, putin timorata, si uite asa am reusit sa castig eu 30 de dolari in prima zi, care insemnau cam 120 de lei pe vremea aceea. Dar nu am renuntat si nu am dat inapoi, pentru ca stiam ca asa este peste tot unde mergi la inceput. Inceputul este mereu asa, mai greu. Dupa aceea vin roadele.

Si asa am continuat in urmatoarele zile cu videochatul la Heylux, a patra zi castigand chiar si 100 de dolari (cam 400 de lei), lucru la care nu m-am asteptat. Dupa trainingul oferit si de profesionistele de la Heylux, chiar ca totul a devenit mai usor pe zi ce trecea.

In prima luna de videochat am castigat 7.500 de lei la Heylux Iasi

M-am mentinut cu acelasi castig cateva zile bune si apoi am tot crescut si am tot crescut. Vezi? Castigurile vin pe parcurs, nu asa din prima zi. Trebuie sa ai rabdare. Eu am avut rabdare cateva zile si am inceput deja sa castig cate 400 de lei pe zi, pe bune.

Dupa ce am implinit o luna de videochat la Heylux, mi-am zis sa-mi calculez veniturile mele din prima luna aici. Si ghici cat am castigat! 7.500 de lei din prima luna! Iti vine sa crezi? La Heylux e usor sa castigi, trebuie doar sa ai rabdare si sa vrei.

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img