Dorinţa de mai mult m-a dus departe în viaţă

Sunt o fată ambiţioasă şi tânără şi determinarea mea m-a ajutat mult în viaţă şi m-a dus departe, chiar dacă de unde provin eu nu este atât de simplu avansezi cu ceva în viaţă. Vin de la ţară, dintr-un sat de lângă Iaşi. Până la vârsta de 15 ani când am intrat la liceu, nu am văzut oraşul Iaşi, dacă puteţi credeţi.

Copilăria mea şi visele de viitor

Când am ajuns pentru prima dată aici, m-am minunat de cât este de mare, m-am plimbat cu mama prin parcul Copou şi am mers la Iulius Mall pentru a vizita pentru prima dată un loc de cumpărături gigantic faţă de magazinele noastre din sat. M-am înscris la liceu şi fi vrut merg cu mama la o pizza la Mamma Mia, însă nu dispuneam şi de bani pentru aşa ceva, apoi ne-am întors cu trenul şi m-am minunat toată ziua de cât de frumos poate fie acest oraş despre care am auzit numai de bine.

Locul meu de muncă de acum este în cadrul studio-ului Lucky Studio Iaşi. Sunt model de videochat şi deşi nu vreau fac asta toată viaţa, acest loc mi-a oferit şansă să văd şi lumea, mai mult decât Iaşul, oraşul din visele mele. Am ajuns lucrez aici după finalizarea liceului, odată ce împlinisem 19 ani. Acasă, la ţară, nu voiam mă mai întorc, aşadar am hotărât îmi găsesc repede ceva de muncă, atâta timp cât mai stăteam în chirie cu o prietenă de la liceu.

Povestea vieţii mele

Am văzut afişele pentru angajarea la Lucky Studio Iaşi şi din prima am zis aleg varianta cea mai simplă, angajarea la videochat. Deşi multă lume m-ar fi blamat dacă ar fi ştiut, angajarea pe post de model de videochat la Lucky Studio mi-a adus numai avantaje şi beneficii. Ai mei nu ştiu ce anume fac, ştiu mai pozez din când în când pentru diverse reclame locale sau reviste de prezentare a unor haine, şi mi-ar fi oarecum dacă ar şti, însă de fiecare dată când vin la mine în Iaşi acum, au unde stea şi sunt mândri de fetiţa lor care a ajuns unde şi-a dorit în viaţă.

Eu nu vreau rămân aici până la vârste mai mari, vârste la care sunt şi unele dintre colegele mele de aici, dar mulţumesc studio-ului m-a angajat în primă instanţă şi  îmi merge atât de bine în prezent. Nu aştept fac carieră din asta. Un alt vis de-al meu este de a deveni fotograf freelancer şi de aceea ambiţionez şi mă motivez încă de acum mai lucrez încă ceva ani în videochat, mai apoi îmi construiesc visul acesta.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img