Dorinta de a avea mai multi bani m-a adus la Heylux

10
2777

M-am trezit intr-un punct al vietii in care pur si simplu nu mai eram multumita de mine, de cat castigam lunar, de cat aveam. Efectiv nu imi mai placea, voiam sa evoluez. Fix cu acest gand m-am angajat in videochat la Heylux, pentru ca nu-mi mai placea viata mea.

Deci eu nu am o poveste foarte stralucita sau altceva. Pur si simplu am vrut mai multi bani si m-am gandit ca prin videochatul la Heylux ii pot obtine, din moment ce este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Mi-am spus ca daca este cel mai bun, tot as fi castigat eu ceva, ceva in acest studio, mi se parea imposibil sa n-o fac.

De la 50 de lei zilnic am ajuns sa castig 360 de lei pe zi din videochat in Iasi

Asa am ajuns eu sa am in loc de cei 50 de lei pe care ii castigam zilnic la vechiul job in Iasi, 360 de lei la Heylux. Da, citesti bine, castig 360 de lei zilnic din videochat la Heylux. Cam de 6 ori mai mult decat la vechiul job. Si-s abia la inceput cu jobul de la Heylux, deci inchipuie-ti cat se castiga in acest studio din videochat.

Eu imi inchipui si crede-ma ca-mi place gandul foarte mult! Eu mi-am dorit mereu mai multi bani, am vrut sa-mi permit mai multe, asa ca daca pot cu ajutorul jobului de la Heylux, de ce nu? Eu nu m-am angajat ca model de videochat la Heylux Iasi pentru ca as fi avut o poveste trista in spate. Nu.

M-am angajat pentru ca voiam bani, atata tot. Ma saturasem de sume intre 1.000 si maxim 1.200 de lei lunar la orice job in Iasi. Voiam mult mai mult, iar de asta am parte la Heylux. Nu numai prin castigurile mele zilnice intre 300 si 800 de lei, dar si prin bonusurile pe care acest studio le pune la dispozitia fetelor care lucreaza aici.

Jobul in videochat imi aduce ce mi-am dorit: bani si o viata fara griji

Sunt bonusuri de performanta, asa cum orice angajator ar trebui sa aiba la dispozitia sa, pe care le primesc la Heylux in fiecare duminica, cu sume intre 300 si 3.000 de lei. Depinde de cat am castigat eu in saptamana anterioara din videochat.

Acum ce pot spune? Ma bucur de un venit lunar care depaseste suma de 5.600 de lei, lejer. Si ma pot lauda cu faptul ca mie chiar nu-mi mai lipseste nimic de cand fac videochat la Heylux. Am primit fix ce mi-am dorit: mai multi bani si-o viata in care sa-mi permit orice-mi place.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.