Dintre minimul pe economie si un venit de 5.400 lei lunar, ce ai alege?

La inceput, cand am intrat pentru prima data pe piata muncii cu un job in Iasi, am crezut ca 1.000 de lei va fi mai mult decat destul pentru mine. Traisem cu parintii mei pana atunci si totul era atat de usor, incat credeam ca pot trai foarte bine din 1.000 de lei lunar. Mi-am dat seama abia mai tarziu cat am gresit, cand am realizat cum este realitatea, de fapt. Atunci mi-am dat seama ca prefer sa castig 5.400 de lei la Heylux, decat 1.000 de lei in alta parte.

Si sunt absolut sigura ca aceasta varianta este cea pe care toate iesencele ar dori-o, indiferent de ce spun sau fac ele. Pana la urma, cred ca in adancul lor, cu toate vor sa aiba multi bani, asa cum am eu la Heylux, de exemplu. Am ales sa lucrez ca model de videochat la Heylux pentru ca nu am incotro.

Mi-am dat seama ca nimeni nu poate trai cu 1.000 de lei lunar

Imi place sa imi traiesc viata, sa ma distrez, sa am bani si sa-mi permit de toate, iar dintr-un salariu de 1.000 de lei cat e minimul pe economie in Romania este inuman sa traiesti. Abia poti plati facturile si cheltuielile cu acei bani, ca sa nu mai mentionez cat este de greu pentru cei cu familie, sau care stau in chirie.

Nici nu vreau sa ma gandesc. Eu prefer intotdeauna un job usor, un job la care se fac banii usor, precum cel de la Heylux. Chiar daca nu multa lume vrea sa recunoasca, cu totii stim ca videochatul la Heylux este un job in Iasi foarte accesibil pentru romance, pentru ca este vorba de socializare online, care-mi aduce intre 300 si 800 de lei zilnic.

Nu numai ca sunt sigura ca toate iesencele ar dori un job in Iasi precum al meu, dar sunt convinsa ca ma si invidiaza pentru faptul ca am lunar cate 5.400 de lei la Heylux. Gandeste-te ca de la 1.000 de lei la 5.400 de lei e drum lung, iar pentru acesti bani multi muncesc o viata si tot nu-i primesc.

Mai bine castig 5.400 lei lunar la Heylux si stiu ca si tu ai vrea asta

Dar eu ii castig destul de usor la Heylux. Mai ales ca toate conditiile de munca de aici sunt desavarsite, am parte de multe lucruri gratis precum transportul, trainingul, sedintele foto si make-upul si este si un mediu de munca doar pentru femei.

De asta eu aleg oricand 5.400 de lei la Heylux, pe care ii castig in camera de logare aleasa de mine, cu programul de munca creat tot de mine, decat sa ma chinui pentru cativa lei la alte locuri de munca in Iasi. Atata timp cat am tot ce-mi trebuie la Heylux, de ce as vrea altceva?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img