Vin cu placere la Heylux pentru ca banii ma fac fericta

0
1735

Vrei sa-ti spun ceva sincer? Mie persoanele care se multumesc cu minimul pe economie sau chiar si cu salariul mediu mi se par niste persoane triste rau. Pai acesti oameni n-au scopuri in viata, n-au idei marete, nimic? Vor doar bani de facturi si atat? Ca nu poti face altceva cu o suma de maxim 2000 de lei lunar. Cum sa fii fericita cand nu-ti poti permite orice? Pentru mine Heylux inseamna viata.

Pai ce m-as face eu fara Heylux, unde castigurile chiar sunt castiguri. Nu un salariu de toata nimica, cu care ma descurc de la o luna la alta. Fara suparare, dar crezi ca te-ai nascut doar asa, sa treci prin viata? Nu sa faci ceva frumos cu viata pe care ai primit-o? Pai si cum sa faci ceva frumos, cand nici macar 3000-4000 de lei nu castigi lunar…

Eu nu visez sa am 4000 de lei, visez sa am de la 8000 lei in sus!

Alti oameni viseaza, spre exemplu, sa aiba cate 4000 de lei lunar, iar eu daca as castiga DOAR atat intr-o luna cred ca as lua-o razna, nu m-as simti bine. M-am obisnuit cu sume cat mai mari de cand sunt model de videochat la Heylux Iasi si nu as da asta pe nimic in lume.

Cu 4000 de lei imi platesc cheltuielile la saloanele de infrumusetare, spa si alte cheltuieli prin casa, gandeste-te asa. Deci daca as avea mai putin, n-as rezista. Mie imi trebuie cel putin 7000-8000 de lei lunar, ca sa simt ca traiesc, sa-mi permit si eu macar cate o vacanta la o luna, doua.

Si din fericire pentru mine, chiar atat castig la Heylux. Bine, cu o marja de eroare. Uneori am 7900 de lei lunar, alteori 8500 de lei, niciodata nu este un castig exact, insa iti pot spune ceva: este un  castig mare mereu, chiar daca nu este exact. Si asta e important, ca am parte de banii cu care pot spune si eu ca traiesc viata.

Heylux imi ofera o viata in roz

Altfel se simte cand am banii astia in portofel, mi-e mai usor sa ma bucur de frumusetile vietii. Si de ce sa ma chinui cu altceva, cand am aceasta alternativa la Heylux? Cateva ore online intr-o zi si gata, mi-am asigurat cateva sute de lei pe ziua respectiva si n-am de ce sa ma mai plang.

Mai degraba asa, decat cu 1200 de lei lunar, cu regrete in suflet si lipsuri peste lipsuri. Decat sa-mi doresc ce au altii, mai bine am si gata.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.