De Mos Nicolae i-am luat surorii mele un Iphone din castigurile de la Heylux

De foarte mult timp sunt doar eu si sora mea, ea fiind singura familie pe care o mai am. Am ramas singura cu ea de pe la 17 ani si de atunci lucrez pentru a-i oferi un viitor bun, deoarece este mai mica decat mine. Stii ca daca n-as fi lucrat la Heylux, nu as fi reusit sa o ajut sa creasca frumos?

Am tot incercat sa ma angajez in alte locuri din Iasi, si-am lucrat cate-o luna, doua, dar nimic. Nu puteam sa accept faptul ca lucrez cate 14-15 ore pe zi pentru 50 de lei ziua. Ce e asta? Bataie de joc. Pai numai 10-20 de lei ii dadeam surorii mele la scoala, sau ii faceam pachetel de mancare.

Din videochat la Heylux se castiga cel mai bine, asta e sigur!

castiguri la Heylux
castiguri la Heylux

Oricum se cheltuie multi bani si cand esti singura, daramite cand mai ai o persoana in grija ta. Normal ca nu aveam cum sa ma descurc cu salariul minim pe economie din tara noastra, sa fim seriosi. Daca cineva poate trai cu acesti bani, inseamna ca se multumeste cu mult prea putin.

Eu am preferat sa ma angajez la Heylux Iasi, unde lucrez si MULT MAI putin, doar 8 ore pe zi, in care castig de cel putin 4-5 ori mai mult decat la vechiul job. Deci fii atenta, la Heylux pot castiga minimul zilnic cate 300 de lei din 8 ore de stat la pc, iar la vechiul job lucram si cate 15 ore si nu aveam eu atat.

Lasand asta la o parte, vorbeam de un cadou facut surorii mele. Acum eu am 22 de ani, iar ea are abia 17, asa cat aveam eu cand am inceput eu sa lucrez prima data. Ei bine, la cei 17 ani ai ei, ea si-a dorit foarte mult un telefon. Iar daca jobul imi permite sa-i cumpar aceste lucruri, de ce sa n-o fac fericita?

E placut sa pot castiga bani din videochat in Iasi

castiguri la Heylux
castiguri la Heylux

La urma urmei, merita sa se bucure de viata si sa aiba tot ce-si doreste, nu trebuie sa tin de bani pentru ca nu ajung nicaieri asa. Mai bine ii cheltui, dar stiu ca m-am bucurat de ei, decat sa stau sa tin de bani, sa ii strang si sa ma limitez. E vorba si de surioara mea mai mica, in final.

Care e cea mai fericita ca i-am putut cumpara un Iphone nou nout asa cum si-a dorit ea de Mos Nicolae. Sa-i fi vazut bucuria de pe chip. Merita toti banii! Multumesc celor de la Heylux ca ma ajuta sa castig banii astia din videochat!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img