De ce Lucky Studio şi nu alt studio de videochat?

Toţi apropiaţii mei care au aflat că fac videoochat la Lucky Studio Iasi m-au întrebat de ce tocmai acest studio şi nu altul. De fiecare dată când această temă apărea în discuţie, îmi făcea plăcere să discut despre asta.

Şi ştii de ce? Pentru că am un job în Iaşi care e unic, la care poate multe femei din România ar vrea să fie, dar au restrângeri. Poate nu multă lume vorbeşte cu atâta mândrie de videochat, dar pentru mine Lucky Studio este important. Iar motivele sunt diverse:

Lucky Studio mă ajută cu o echipă de profesionişti

Poate acest aspect nu e important pentru multă lume, dar eu, fără echipa de profesionişti de la Lucky Studio, nu aş fi câştigat zilnic 315 lei.

Fiindcă la studio sunt doar femei: care sunt traineri, contabile, domnişoare fotograf, make-up artiste care mă aranjează, munca îmi este foarte uşurată. În plus, sunt asigurată că mă aflu într-un studio legal, pentru că dispune de contabile, doamne avocat şi aşa mai departe.

Nu multe studiouri de videochat au asta, de aceea Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Fetele de la training sunt specializate la Praga

praga1

Un alt lucru de care sunt sigură că nu-l mai au şi celelalte studiouri de videochat este training-ul specializat de la Lucky Studio. Fetele care vin aici, beneficiază de training în Praga, la cel mai mare studio de acolo.

Investiţia atât de mare face în aşa fel încât toate fetele să profite de servicii de calitate care le aduc câştiguri garantate.

Bonusuri de angajare de până la 38.880 lei

Mai sunt studiouri care oferă bonusuri de angajare, dar niciunul nu oferă sume precum cele de la Lucky Studio. În acest sens, Lucky Studio dispune de bonusuri de angajare care ajung şi la 38.880 lei.

Asta pentru că vrea să le demonstreze tuturor fetelor care se angajează aici că sunt importante şi apreciate.

Sistemul de plată la zi de la Lucky Studio

c15-1-n

Completând toate beneficiile de mai sus, Lucky Studio îmi oferă şi un sistem de plată la zi, cu sume între 300 şi 800 de lei. Deşi alte studiouri încearcă să imite acest lucru,  a fost primul şi singurul în România care a abordat acest sistem.

În acest sens, îmi primesc toţi banii într-un mod corect, până la ultimii lei pe care îi câştig. Iar transportul gratis şi celelalte servicii pe care Lucky Studio mi le oferă zilnic mă ajută să economisesc şi să am şi mai mulţi bani pentru mine.

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

  1. Chiar par nişte lucruri pe care să nu le mai aibă nimeni. Dacă Lucky Studio mi-ar oferi şi mie atâtea, aş fi şi eu mândră să vorbesc despre asta 😀

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img