De ce am preferat contractul cu bonusul de 13.480 lei la Lucky Studio

 

 

Oferta unui contract de un an care dispune de un bonus de angajare de 13.480 de lei este una de nerefuzat. Când am auzit prima dată că voi fi plătită pentru a fi angajată într-un loc, am fost prima care a dorit să vadă despre ce e vorba. Mai ales când ştiam că este vorba de atâţia bani de care eu chiar aveam nevoie.

M-am bucurat nespus de mult când am semnat contractul de colaborare şi după 30 de zile mi-am primit bonusul promis. Dacă aş fi ştiut de existenţa acestui angajator mai devreme, cu siguranţă aş fi lucrat aici de mult. Momentan, nu lucrez decât de 5 luni, dar am un salariu de peste 6.360 de lei lunar şi bonusuri la fiecare sfârşit de săptămână. Simt că în fiecare zi este ziua mea, pentru că primesc întruna bani şi mă bucur de ei în zeci de feluri.

Ce femeie nu s-ar bucura de câte 570 de lei pe zi? Eu, cel puţin, în primele zile am fost peste tot la cumpărături şi m-am delectat cu terapia prin shopping. Asta doar pentru că am semnat un contract legal de un an cu Lucky Studio Iaşi, care mi-a oferit şansa de a câştiga zilnic sume mari de bani.

Iubesc să fac videochat! Nu mi-am imaginat vreodată că voi iubi un job aşa mult, însă Lucky Studio este peste aşteptările mele. Mă încântă cu cele mai desăvârşite câştiguri şi condiţiile de muncă sunt impecabile, chiar ireproşabile. Şi ce este mai frumos este faptul că orice femeie poate să aibă parte de aceleaşi lucruri de care am şi eu parte.

Lucky Studio primeşte cu braţele deschise pe orice fată peste 18 ani interesată de un job de model de videochat. Da, trebuie să ai 18 ani, indiferent de ce ai auzit spunându-se. Şi eu obişnuiam să aud zvonuri, însă mie mi s-a cerut actul de identitate care să îmi dovedească vârsta. Asta mi-a demonstrat că este un studio care lucrează în legalitate şi respectă legea.

Colaborarea cu Lucky Studio mă ajută nu numai pe plan profesional, dar şi personal. Mă dezvolt ca şi persoană, îmi formez o personalitate mai puternică şi devin mai impunătoare datorită studioului. Lucky Studio îmi pune la dispoziţie profesionişti care se ocupă de machiajul şi tot aspectul meu fizic, cât şi de training-ul specializat. Aşa, sunt sigură că nu am cum să dau greş şi sunt mereu frumoasă.

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img