De cate ori am vrut bani, Heylux a fost sursa mea financiara

De obicei, atunci cand un om isi doreste bani, face ceva in privinta asta. Se duce si munceste, pleaca din tara, economiseste, nu stiu, ceva face… in cazul meu si al celui de la Heylux, eu n-a trebuit sa “muncesc” de fiecare data cand voiam bani, ci doar sa stau online. In asta consta munca mea de la Heylux.

De fiecare data cand voiam sa-mi umplu portofelul de bani, veneam la Heylux. De cand m-am angajat ca model de videochat in studioul acesta, asa a fost fiecare zi. Ori de cate ori aveam nevoie de bani, acest studio era sursa mea financiara. Fie ca plecam acasa cu 400-500 de lei dupa o zi de munca, fie ca plecam cu 800-900 de lei, nu conta.

Statul online la Heylux nu mi se pare munca, ci distractie, relaxare

Important era ca plecam mereu cu bani, mai multi sau mai putini. Si tine cont ca “mai putini” la Heylux inseamna vreo 300-400 de lei, fiind minimul pe care un model il castiga in acest studio de videochat. Iar asta cu “o zi de munca” este relativa, pentru ca nu lucrez chiar o zi aici.

Mai degraba 8 ore, din care o ora este pauza, deci 7. Lucrez doar 7 ore la Heylux si-n timpul acestor ore am sansa sa plec cu cel putin 400 de lei acasa. A, sau n-am spus ca Heylux ofera plata la zi? Dar din ce-am povestit este cam evident, se subintelege.

Da, si dupa cum spuneam. Eu nu consider munca ceea ce fac la Heylux, chiar deloc. Pentru ca vin, ma aranjez ca o diva si atunci cand intru in camera de logare, tot ce fac este sa dau drumul la muzica si sa incep sa tastez cu diferiti membri de pe site-urile de videochat.

E si usor sa castig multi bani din acest domeniu, d-asta prefer sa fiu aici

Mai zambesc, mai tastez, mai zic cate ceva si asa trec in vant 7 ore in care am castigat o suma de bani intre 400 si 2000 de lei zilnic. Mi se pare convenabil asa, si desi lucrez doar cate o tura pe zi, a cate 5 zile pe saptamana, pot oricand sa aleg mai mult, daca vreau mai multi bani.

Dupa cum am zis, daca mi se termina banii si mai vreau, pur si simplu merg la Heylux si mai stau pe o tura de munca. Nu conteaza tura de munca sau ziua, pot lucra si 7 zile pe saptamana daca asta vreau, nu doar 5. Fiecare lucreaza cat vrea la Heylux. Nu-i asa ca-i super?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img