De cand sunt angajata la Preziosa, imi permit numai iesiri in oras

6
1854
job la Preziosa
job la Preziosa

Cel mai nasol sentiment pe care-l aveam la vechiul job in Iasi era acela ca dupa ce veneam de la munca obosita si fara chef, trebuia sa mai si gatesc, sa fac curatenie, una alta. Asta in contextul in care lucram de la 8 pana la 8-9 seara. Iti poti imagina ca nu mai aveam timp de nimic. Viata mea s-ar fi dus de rapa daca nu ma angajam la Preziosa.

Tot ce faceam era sa: muncesc, merg acasa-treaba, iar munca, iar treaba, facturi si tot asa. Nu reuseam sa ies din rutina asta, de cativa ani tot asa eram, simteam ca nu mai am chef deloc de viata. Ma saturasem, efectiv. Mi-a trebuit un job precum la Preziosa, pentru ca m-a ajutat sa scap de toate problemele mele.

Am un job la Preziosa pentru care as fi invidiata de toate femeile!

job la Preziosa
job la Preziosa

Cel mai important este ca jobul de model de videochat de la Preziosa mi-a adus liniste, in sfarsit. M-am putut linisti, bucura de viata, gata cu zilele fara chef si fara pofta de viata. Asta a fost foarte important pentru mine, dar si banii pe care ii castig aici. Stii de ce? Ca s-a terminat cu tot ce faceam inainte.

Acum merg de fiecare data in oras, la restaurant, mananc si ma relaxez, mai merg la salon sa ma rasfat, mai la shopping si uite asa viata mea e frumoasa. La Preziosa lucrez radical mai putin si de asta am si timp sa fac lucrurile astea. Si, bineinteles, dupa cum am spus, castig si banii necesari pentru a face asta.

Eu zic ca merit, dupa atatia ani in care am stiut doar munca si casa, munca si casa. Sa fim seriosi, viata nu e facuta doar pentru a munci, e facuta si pentru a o trai. Ce rost are sa muncim mereu, sa strangem bani, daca viata trece pe langa noi? Si sa fi zis ca banii castigati merita efortul.

Orice job ai avea, eu tot castig mai bine decat oricine la Preziosa

job la Preziosa
job la Preziosa

Dar eu cand vad ca majoritatea femeilor au salarii intre 900 si 1.500 de lei, cum sa merite efortul? Nu merita nimic! Eu la Preziosa castig CEL PUTIN 6.000 de lei lunar. Deci, cel putin! Adica mereu se poate mai mult si banii acestia nu-i castigi oriunde, ai incredere in ce zic eu.

Oriunde ai merge, nu castigi atat, mai ales ca femeie. De asta vad in jobul de la Preziosa ceva de viitor. Numai faptul ca imi permit sa ma distrez in fiecare zi ma face sa vad ca jobul de la Preziosa mi se potriveste.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.