Cum pot castiga zilnic cate 400 de lei lucrand in videochat de acasa cu Preziosa?

Definitia jobului ideal pentru mine a fost mereu jobul de acasa. Mereu am avut aceasta pasiune pentru joburile la care puteam lucra de acasa, pentru ca-s o persoana comoda. Nu mi-a placut niciodata sa ma trezesc dimineata sa fug prin oras in aglomeratie sau sa fac prea mult efort fizic.

Mi-a placut mereu sa ma trezesc cand vreau, sa-mi beau cafeaua linistita, sa ma pot ocupa de munca atunci cand ma simt eu capabila sa fac asta. Datorita studioului din Iasi numit Preziosa, am gasit tot ce mi-a trebuit mereu. Am cautat cred ca vreo 3 ani un asemenea job.

Preziosa face angajari in videochat si pentru fetele care vor sa lucreze de acasa

job in videochat
job in videochat

M-am complicat atat de mult si nu mi-am dat seama ca jobul de la Preziosa era chiar sub nasul meu. Era de ajuns sa scriu “cel mai serios studio de videochat din Iasi” pe Google si imediat aparea acolo Preziosa. Si cu ceva documentatie, as fi aflat ca Preziosa face angajari in videochat si pentru fetele care vor sa lucreze de acasa.

Evident ca eu am vrut sa lucrez de acasa, pentru ca asa mi-a placut intotdeauna, dupa cum am spus. Mi-am incercat norocul si-am sunat la Preziosa la un numar de contact gasit pe net si i-am intrebat de angajarile in videochat, iar dupa nici o saptamana deja aveam contractul de munca semnat cu acestia si castigam primii mei bani din videochat.

Mi-au oferit si 80% din castigurile in videochat, iar asta mi-a placut si mai tare. 80% din sume intre 300 si 800 de lei in fiecare zi inseamna mult. Pentru mine, inseamna 415 lei pe zi, pe care-i castig de acasa ca model de videochat la Preziosa.

E lejer sa castig zilnic de acasa cate 415 lei din videochat

job in videochat
job in videochat

De stiam ca e asa simplu, de mult ma angajam asa. Pur si simplu nu fac nimic decat sa ma trezesc, sa imi fac toaleta, deschid computerul si apoi timp de 7 ore stau online si socializez pentru banii acestia. Mai fac un dans, mai rad putin si uite asa am in cont cate 415 lei zilnic.

Rolul celor de la Preziosa in aceasta situatie a fost foarte important, pentru ca banii pe care ii castig acum sunt datorita lor. Desi n-am fost sa lucrez la studio, acestia tot s-au ocupat de suportul tehnic online, de training si de tot ce am avut nevoie pentru a invata mai multe despre castigurile in videochat.

Mi-au dat chiar si sfaturi despre cum sa-mi decorez camera si ce aparaturi sa-mi cumpar pentru a putea fi model de videochat. Sunt o norocoasa!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img