Cum castig zilnic 360 de lei din videochat la Preziosa Iasi

Cea mai buna prietena a mea a aflat de ceva timp ca fac videochat la Preziosa Iasi, pentru ca i-am spus. De atunci, m-a tot intrebat cum reusesc sa castig cate 360 de lei zilnic, cand ea munceste cate jumatate de luna pentru acesti bani. Asadar, m-am hotarat sa-i spun, dar nu doar ei, ci si tuturor fetelor care citesc asta.

Ma gandesc ca, daca spun asta, poate le ajut pe multe fete sa inteleaga mai multe despre videochatul la Preziosa, in caz ca sunt interesate. Siiii acum sa incepem! M-am angajat la Preziosa acum 3 luni de zile, iar prietena mea cea mai buna a aflat acum o luna cand i-am zis.

Altfel, oricum nu ar fi avut cum sa afle, pentru ca Preziosa este cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara si, ca atare, este foarte discret si am parte de confidentialitate. Cand m-am angajat prima data, trebuie sa recunosc ca eram putin speriata, pentru ca nu stiam despre ce e vorba.

Mi s-a asigurat un training specializat, care m-a ajutat sa castig bani

Traineritele de la Preziosa mi-au asigurat training-ul specializat, dar in primele zile m-au lasat sa ma loghez ca sa ma acomodez cu videochatul. Am si castigat cred ca 190 de lei in prima zi si 250 de lei in a doua zi. Dupa ce am vazut ce inseamna videochatul si m-am acomodat, am primit trainingul specializat de la Preziosa si am inceput sa castig si cate 360 de lei zilnic.

Cum? Ei bine, stand online. Asa castig eu bani la Preziosa, stand online si razand, glumind si discutand cu diversi membri de pe site-urile de videochat. Am observat ca pot sa-i fac foarte usor sa aiba o slabiciune pentru mine si sa-i fac sa cheltuie sume mari de bani pe pagina mea.

Videochatul la Preziosa este mai usor decat as fi crezut vreodata

Nu mi-as fi inchipuit ca videochatul este atat de usor, dar este si meritul celor de la Preziosa. Ei imi ofera machiaj zilnic garantat, sedinte foto si sedinte de infrumusetare si de schimbare de look odata la 6 luni, accesorii si asa mai departe.

Plus de asta, ma ajuta cu interiorul si dotarile tehnice. Daca n-as fi avut parte de un design atat de elegant si frumos precum la Preziosa si de aparaturile performante de aici, nu stiu daca as fi castigat atata in fiecare zi.

Ideea mea este ca eu inainte n-as fi fost de acord niciodata cu videochatul, si totusi uite-ma aici, la Preziosa, lucrand ca model de videochat. Asta inseamna videochatul la Preziosa si asta fac eu zilnic pentru bani.

Am decis sa renunt la prejudecati in momentul in care am vazut cat de usor si frumos e, si cat de repede pot obtine multi bani la Preziosa.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img