Cum am reuşit să-mi deschid propria afacere cu ajutorul lui Lucky Studio

Dintotdeauna mi-am dorit să am propria mea afacere, să simt că sunt independentă şi că banii pe care îi fac îmi revin mie, nu că îi îmbogăţesc pe alţii. Mă săturasem să am joburi în Iaşi la care să muncesc pentru alţii. Şi, cu ajutorul studioului de videochat Lucky Studio, am schimbat această situaţie.  

M-am angajat la Lucky Studio în speranţa că voi face destui bani pentru propria afacere. Şi asta s-a întâmplat. Am fost total sinceră cu Lucky Studio şi le-am zis că, în momentul în care voi obţine ce îmi doresc, voi renunţa.

M-a surprins într-un mod plăcut modul în care cei de la Lucky Studio au înţeles asta şi totuşi m-au ajutat. Mi-au oferit şansa de a-mi alege singură perioada contractuală, pentru a putea renunţa când doresc la videochat.

Deşi, când am început să câştig zilnic între 300 şi 800 de lei, nu-mi prea venea să renunţ. Aşa că, de la un an cât mi-am propus să stau la Lucky Studio, am stat 2 ani. Dar a meritat.

În 2 ani, am strâns destui bani la Lucky Studio pentru afacere

bani-lei-buget1-820x300

Pentru mine, munca la Lucky Studio se poate descrie într-un singur cuvânt: distracţie. Toată experienţa mea de la acest studio de videochat din Iaşi a fost o distracţie.

Câştigam zilnic 320 de lei şi aveam timp şi de distracţii, de răsfăţ, aveam bani de cumpărături şi mai puteam pune şi deoparte. Asta în primul an, pentru că în al doilea deja am început să câştig zilnic peste 550 de lei.

Iar din aceşti bani, puneam lunar deoparte cel puţin 2.500 de lei. Aşa, în doi ani, am reuşit să strâng câţi bani mi-am dorit la Lucky Studio. Dar aşteptarea a meritat.

Mi-am deschis salon de coafură în Iaşi

hair_style_main_room

Foarte mult timp mi-am dorit să am propriul salon de coafură. Am fost mereu fascinată de frumuseţe, de eleganţă. Iar Lucky Studio mi-a fost aproape în îndeplinirea acestui vis.

Timp de 2 ani, am avut parte de cea mai mişto experienţă la Lucky Studio. Zilnic, fetele angajate la Lucky Studio ca şi make-up artiste mă machiau şi mă făceau să arăt senzaţional. 

Condiţiile de muncă erau şi sunt de-a dreptul de excepţie, iar răsfăţul pe care îl aveam la studio mă făcea să mă simt ca o prinţesă. Deci nu pot spune că nu am iubit să lucrez la Lucky Studio, pentru că a fost uşor şi frumos.

Iar timpul a trecut foarte repede, până am ajuns să am propria mea afacere în Iaşi, un salon aşa cum mi-am dorit mereu. Consider că aceşti 2 ani la Lucky Studio nu au fost o pierdere, ci câştigul vieţii mele.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

    • De ce să îmi fie greu să dau ochii cu oamenii când Lucky Studio m-a ajutat să mi îndeplinesc cel mai mare vis? Nu numai că nu mi-e jenă, mă şi mândresc. ☺

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img