Cu jobul la Preziosa, imi pot cumpara chiar si apartament

Asta e problema tuturor romanilor: faptul ca nu-si permit sa aiba toti o casa, un apartament sau ceva al lor. Majoritatea stau in chirie sau pleaca in strainatate pentru a castiga banii necesari, cand solutia este sub nasul nostru. Cel putin, pentru romance, solutia este chiar Preziosa Iasi.

Eu am stat in chirie cred ca 5 ani de zile si banii au zburat pe facturi si cheltuieli aiurea, incat acum am realizat ca din acesi bani pierduti puteam face altceva. Asa am ajuns sa lucrez la Preziosa, sa fac videochat, mai exact. M-am gandit ca mai bine imi gasesc un job in Iasi care sa ma ajute, intr-adevar, nu sa-mi fure tot timpul si sanatatea.

Am aflat ca Preziosa dispune de joburi in videochat la care poti sa-ti faci propriul program de munca, lucrezi putine ore pe zi, timp de 5 zile pe saptamana si tot ce faci este sa stai pe net pentru peste 300 de lei zilnic. Initial, am crezut ca e o gluma si un asemenea job in Iasi nu exista.

E posibil sa stai pe net, sa te distrezi si sa castigi peste 300 lei zilnic?

Adica sa stai pe internet si sa castigi intre 300 si 800 de lei zilnic, fara sa faci mai nimic decat sa vorbesti, sa zambesti, sa dansezi de ici colo si sa te mai misti putin? Nu, mi se parea ceva fantezist. Mult prea frumos sa fie real. Si acum, lucrand aici, constat zi de zi ca este cat se poate de real.

Si m-am gandit asa: decat sa stau in chirie sad au banii aiurea, nu mai bine fac eu o rata la banca pentru un apartament super? Pana acum n-am facut niciodata rata la banca pentru ca nu consideram ca jobul meu era stabil si oricand puteam sa raman fara bani.

Cu banii de la Preziosa am, in sfarsit, apartamentul meu

Nu ma puteam baza pe asta, dar acum ma pot baza pe Preziosa, pentru ca imi ofera tot ce-mi trebuie. Asa ca mi-am facut o rata la banca, mi-am luat un apartament super mare si frumos si acum fac videochat la Preziosa pentru a-mi plati rata la banca, care este exact cat chiria.

Tu ce zici? Nu e mult mai bine asa? Adica mai bine imi platesc rata la banca pentru ceva ce stiu sigur ca e al meu, decat chirie toata viata pentru ceva ce nu e al meu. Plus de asta, cu banii pe care ii castig la Preziosa nu-mi fac griji. Imi platesc si ratele si raman si cu o multime de bani. Ma gandesc sa-mi iau chiar si o masina second hand. Imi merge super de cand lucrez la Preziosa Iasi.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img