Cu jobul la Lucky Studio, mi-am permis croaziere de vis

Este amuzant cum înainte priveam oamenii din filme cum mergeau în tot felul de croaziere, iar acum eu sunt una din acei oameni. Datorită celui mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, mi-am permis să merg în croaziere şi să mă distrez. Şi nu orice croazieră, ci una de lux în Cuba, pe cel mai frumos şi gigantic vas.

Înainte să colaborez cu Lucky Studio Iaşi, nici măcar nu-mi permiteam să visez la asemenea lucruri. Dar acum, nu numai că visez, ci pun şi în practică totul. De la cea mai mică dorinţă până la cea mai mare, Lucky Studio o face realitate. Nu aş putea fi mai fericită în altă parte. Acest studio este casa mea.

Când am întrebat-o pe managera de la Lucky Studio cam cât o să câştig, ea mi-a răspuns cald că depinde doar de mine. Mi-a explicat că pot avea câştiguri între 2.400 şi 18.000 de lei, în funcţie de cât de mult îmi place ceea ce fac. Cu trecerea timpului şi cu ajutorul profesionistelor de la studio, am observat că este adevărat ce mi-a zis. Cu cât eram mai zâmbitoare şi se vedea că îmi place, cu atât mai mulţi bani câştigam. Fiind nouă şi tânără, admiratorii veneau cu zecile pe pagina mea. Ceea ce îi făcea să stea nu era neapărat tinereţea mea, ci pofta mea de viaţă, pe care o am datorită lui Lucky Studio.

Aşadar, pot spune că sunt norocoasă unui salariu de peste 5.000 de lei pe lună. Cu acest salariu oferit de Lucky Studio, mi-am permis să merg în croaziere peste tot. Dacă până acum vacanţele mi se păreau un lucru scump, cu Lucky Studio mi se par mofturi. Simple mofturi pe care le-aş putea satisface oricând de când sunt model de videochat.

Mai mult de atât, aceste vacanţe şi ieşiri ale mele nu ar fi posibile dacă Lucky Studio nu mi-ar fi oferit cel mai flexibil program existent. De când m-am angajat, am putut să schimb turele de muncă şi zilele de câte ori am vrut. Dacă voiam să merg în vacanţă, lucram o singură zi dintr-o săptămână. Atât de simplu este să lucrez în lumea videochatului alături de cel mai bun în domeniu, Lucky Studio.

Până acum am mers în croazieră în Cuba, Genova, Barcelona iar lista o să continue cu Lucky Studio Iaşi. Pentru că nu-mi place să las viaţa să treacă pe lângă mine, vreau să merg peste tot în lume. Ştiu că acum pot.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img