Cu banii castigati la Heylux, i-am luat mamei mele mobila noua-n casa

 Oh, Doamne, de cat timp si-a dorit mama mea sa aiba un mobilier nou in casa! Atatia ani de zile a muncit sa-si poata cumpara mobila noua in casa si tot n-a reusit, din salariul ei amarat de 13 milioane pe luna. Platea una, alta si asa se duceau banii. Asa ca am luat eu atitudine si-am ajutat-o eu, pentru ca-mi permit de cand m-am angajat la Heylux.

M-am angajat abia acum cateva luni, dar imi merge din ce in ce mai bine. Adica eu n-as fi crezut ca o sa am o evolutie atat de frumoasa intr-un job de model de videochat. De la 100 de lei in primele zile, am ajuns sa am cate 200-250 de lei zilnic si apoi tot asa am crescut si pana la 360 chiar!

Si tu ai da orice sa castigi 360 de lei zilnic la Heylux

castiguri videochat
castiguri videochat

Iar cate 360 de lei in fiecare zi nu e putin lucru, crede-ma! Mai ales la 21-22 de zile lucratoare. Daca stai sa aduni, iti dai seama ca nu-s putini bani. Dar chiar si-asa iti poti imagina ca nu-s putini, pentru ca unii poate au atat salariu in jumatate de luna, iar eu castig atat intr-o zi la Heylux.

La nivelul la care sunt acum, sunt mai mult decat multumita de banii castigati aici, sincera sa fiu. O sa castig si mai mult, cine stie, dar momentan e perfect asa cum e. imi permit si eu altfel sa stau intr-o chirie mai scumpa, mai frumoasa, sa merg si eu la un restaurant, la cumparaturi in mall si tot asa.

Trebuie sa recunosc ca altfel e viata de cand am avut trecerea de la salariul de 1100 lei de la vechiul job la venituri de peste 6.000 de lei la Heylux. Banii chiar pot face minuni, cine-ar fi crezut!

N-o sa-ti vina sa crezi cat de repede am castigat bani

castiguri videochat
castiguri videochat

Chiar luna aceasta i-am facut o surpriza de proportii mamei mele. I-am cumparat in casa toata mobila noua, pentru ca stiub de cand isi dorea si cat a muncit pentru asta. Mie mi-a fost usor sa-i cumpar, n-am dat decat banii castigati in vreo 2 saptamani la Heylux.

Ea lucrase ani de zile si tot nu reusise, iar eu in 2 saptamani de videochat la Heylux i-am schimbat tot mobilierul prin casa. Eh, mai poti spune ceva in acest caz? Eu sunt mai mult decat multumita de jobul acesta. Nici ca se putea mai bine, sincer!

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

7 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img