Confesiunea unei tinere model Lucky Studio

Dacă mă întrebaţi în urmă cu câţiva ani ce părere am despre videochat şi care este percepţia mea vis-a-vis de fetele care sunt modele de videochat, probabil că aş fi răspuns destul de vag. Nu as fi răspuns vag doar din cauză că nu aveam suficient de multe cunoştinţe despre acest subiect, ci pentru că eram destul de sceptică şi plină de prejudecăţi.

De fapt, lumea în care trăim ne face să fim plini de prejudecăţi. Ne interesează foarte mult care sunt părerile oamenilor din jurul nostru, atât de mult, încât ajungem să luam decizii în funcţie de părerea lor. Cât de benefic este acest lucru pentru spiritualitatea noastră? În realitate este total greşit să luăm în considerare concepţia oamenilor.

Fiecare persoană îşi poate face viaţa după propiile principii şi credinţe. Tocmai din acest motiv am ales să redau confesiunea unei tinere, model de videochat. Iată ce spune Karina:

„Am fost întrebată de foarte multe ori care este job-ul meu şi mi-am dat seama că la început mă jenam. De fapt, există şi acum persoane în faţa cărora mă jenez şi care nu mi-aş dori să afle vreodată care este meseria mea. Ştiu şi îmi dau seama ca într-o oarecare măsură, oamenii mă vor judeca.

Totuşi, pe lângă faptul că mă judecă, nu mă ajută nimeni în momentul în care am nevoie de ceva. Oricum ar fi, pot să spun cu mâna pe inimă că le consider pe fetele de la Lucky Studio familia mea. Fetele îmi sunt aproape, mă ajută de fiecare dată, moral şi fizic. Aici râd şi plâng. Îmi povestesc toate nevoile sau necazurile pe care le am.

La început mi-a fost teamă. Credeam ca nu mă voi descurca. Pe parcurs am înţeles că totul constă în perseverenţă. Dacă vrei să reuşeşti, să câştigi sume mari de bani, să îţi cumperi tot ce vrei, să te realizezi în viaţă trebuie să fii ambiţioasă. Am tot ce îmi trebuie şi nu îmi lipseşte absolut nimic.

Ce pot să zic? Dacă ar fi să aleg din nou, în mod cert aş face exact aceeaşi alegere. Lucky Studio îmi oferă totul şi mult mai mult decât mi-am imaginat. Datorită job-ului de model de videochat am reuşit să mă stabilesc în Iaşi, să îmi schimb maşina şi să fac multe lucruri pe care nu aş fi reuşit să le fac fiind vânzătoare într-un hipermarket.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img