Chiria este de domeniul trecutului de cand lucrez la Heylux. Acum am apartamentul meu!

10
2652

Am stat ani de zile in chirie dupa ce m-am mutat de acasa, iar la un moment dat am constatat ca nu se mai poate asa, pentru ca daca adunam toti banii pe care ii dadeam lunar pe chirie, ieseau multi. Efectiv nu mai voiam sa stau in chirie, voiam apartamentul meu, iar Heylux m-a ajutat in aceasta privinta.

Oricum, videochatul de la Heylux  nu m-a ajutat doar cu banii, ci si cu alte lucruri, bineinteles. De exemplu, prima data cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, acestia mi-au spus ca imi pot oferi cazare gratis timp de doua luni de zile in vila lor din centrul Iasiului.

M-am bucurat ca Heylux mi-a oferit cazare gratis timp de 2 luni

Bineinteles ca am acceptat, pentru a nu mai cheltui mai multi bani pe chirie si alte lucruri si pentru a strange banii pentru lucruri importante. In aceasta privinta m-a ajutat Heylux Iasi prima data. Dupa aceea, am inceput sa ma bucur de serviciile puse la dispozitie de ei, precum transportul gratuit, machiajul in fiecare zi…

Din aceste lucruri am economisit iar foarte multi bani, pe care ii puteam folosi pentru altceva. Si, dupa cum era evident sa se intample in cel mai bun studio de videocat din Iasi, mi s-a pus la dispozitie si training specializat in videochat, datorita caruia am invatat cum sa am castiguri in acest domeniu.

Usor, usor, am inceput sa castig zilnic intre 300 si 390 de lei, iar apoi am trecut chiar si de 450 de lei in unele zile. Cu ajutorul traineritelor de la Heylux, dar si al profesoarelor care m-au invatat limba engleza a fost usor. Practic Heylux mi-a pus totul pe tava si a fost usor.

Am primit un bonus de angajare de 9.100 de lei si am platit avansul la apartament

Dupa o luna am primit in mana si-un bonus de angajare de 9.100 lei cash, pentru ca am semnat cu Heylux contractul de 2 ani de zile. Acest bonus nu a fost decat un premiu pentru simplul fapt ca m-am angajat la ei, si mi-a placut. Asa, banii au tot venit dintr-o parte si-n alta.

Asta, plus bonusurile din fiecare duminica intre 300 si 3.000 de lei m-au ajutat sa-mi pot face o rata la un apartament, pentru care am putut plati avansul datorita videochatului la Heylux Iasi. Acum platesc lunar o rata, dar este foarte mica si mi-e foarte usor s-o platesc gratie videochatului. Muncesc o singura zi la Heylux pentru a-mi plati rata lunara si mi-e foarte usor!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.