Cele mai mari bonusuri de angajare in videochat din Iasi sunt la Heylux

Toata lumea cauta prima data cat mai multe avantaje la un anume job. Este de la sine inteles, pentru ca nu te poti angaja undeva unde nimic nu e in beneficiul tau. Incerci mereu sa-ti urmaresti scopul, pentru ca asta e si normal sa se intample. Cu cat ai mai multe avantaje, cu atat e mai bine. Asta am spus si eu cand m-am angajat la Heylux.

Mi-am spus ca acest studio de videochat este printre putinele companii din Romania care pun la dispozitia angajatelor zeci de avantaje din care ai sa alegi, asa ca este spre beneficiul meu sa lucrez aici. Mai ales cand stiam ca Heylux este primul studio de videochat din Romania unde bonusurile de angajare sunt atat de mari.

La Heylux primesti bonusuri de angajare intre 1.100 si 13.000 lei

Pe premiza aceasta am vrut si eu sa lucrez in videochat la Heylux. M-am gandit ca daca ei isi bucura modelele cu bonusuri de angajare intre 1.100 de lei si 13.000 lei cash, doar asa pentru a le multumi ca s-au angajat la ei, este evident ca e vorba de foarte multe avantaje la mijloc.

De exemplu, daca eu primesc un bonus de angajare super mare doar pentru ca m-am angajat ca model de videochat la Heylux, iti inchipui cat pot castiga in aceste conditii? Da, foarte mult, te-ai gandit bine. Castig chiar intre 300 si 800 de lei zilnic la Heylux, iar saptamanal ma mai bucur si de bonusuri de performanta.

Stiu, si eu m-am gandit ca sunt FOARTE MULTE bonusuri pe care acest studio de videochat le are, dar chiar este totul pe bune. Adica pe langa faptul c-am primit bonus de angajare la Heylux, transport si cazare gratuite, machiaj si sedinte foto, cursuri de limba engleza si franceza si training – toate gratis, sansa de a castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, ma mai bucur SI de bonusuri saptamanale intre 300 si 3.000 de lei.

Heylux este creat exact pe gustul oricarei femei!

Spune-mi tu mie ce-as putea sa mai cer cand am exact ce mi-a trebuit la Heylux? ca sa nu mai zic de conditii si de mediul de munca! Aici lucreaza numai femei si ma simt super ok, confortabil si mi-e usor sa fiu eu insami. Am chiar propria mea camera de logare, am un program de munca flexibil iar totul in jurul meu e amenajat stralucitor si frumos. Nu-mi mai trebuie absolut nimic, decat Heylux Iasi!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

10 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img