Ce înseamnă Lucky Studio Iaşi?

Lucky Studio Iaşi este unul dintre cele mai cunoscute studiouri de videochat din România. Acesta şi-a început activitatea în anul 2008, fiind înfiinţat de către o femeie care chiar a lucrat ca model în acest domeniu. Pentru a asigura un climat în care fetele se simtă bine mereu şi nu incomode din diferite motive, studioul nu angajează decât femei: modele, manageri, şoferi, contabili etc. Nu o vezi niciodată un bărbat plimbânduse pe holurile studioului.

În prezent, studioul s-a dezvoltat foarte mult, având peste 100 de angajate ca model pentru videochat, dispunând şi de 26 de camere, fiecare amenajată diferit, pentru a se putea conforma mai bine cu gusturile fetelor. Lucky Studio s-a ocupat de mobilier, calculatoare, camere video, decoruri etc, dorind ofere o experienţă vizuală cât mai plăcută.

Studioul prezintă un avantaj mai rar întâlnit, cel puţin în România: plata la zi, în bani gheaţă sau pe card. Acest lucru înseamnă până şi fetele care se află în prima zi de lucru, în etapă de training, vor primi bani la terminarea turei. Tranzacţiile financiare pot fi urmărite chiar de către modele pe computer.

Lucky Studio oferă tinerelor şansa, nu doar scape de datorii şi trăiască decent, ci ducă chiar o viaţă de lux, am putea spune. Salariile sunt mari, oferite la zi, iar pe lângă acestea, se oferă şi diferite tipuri de bonusuri. Câte locuri de muncă oferă bonusuri? Dacă faci mai mult decât ai în atribuţii, ţi se spune un „Bravo” – nu şi aici. Aici, eşti recompensat financiar şi cam ăsta este lucrul care ne interesează pe toţi, nu-i aşa?

Pe lângă partea financiară care este substanţială, studioul oferă şi un program de lucru flexibil, şedinţe de machiaj şi schimbarea look-ului (la alegere), şedinţe foto gratuite şi două lucruri pe care le consider foarte importante: transportul gratuit de acasă la studio şi invers, precum şi cursuri de engleză ori franceză. Din nou, câte locuri de muncă îţi oferă şi şansă la educaţie, practic? Sigur, acest lucru nu se întâmplă fără motiv ci pentru persoanele care colaborează cu Lucky Studio sunt din afara României mereu – astfel, ţi se protejează identitatea, în caz nu vrei fie cunoscută.

Compania nu este una care oferă escorte şi respectă complet drepturile angajatului prevăzute în Codul Muncii, semnânduse un contract clar în care se stipulează toate drepturile şi obligaţiile. Evident, se respectă şi vârsta minimă de angajare: 18 ani, lucru care se dovedeşte prin prezentarea actului de identitate.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img