Cat pot primi ca bonus saptamanal ca model videochat la Heylux?

0
1201
heylux iasi
heylux iasi

Doar pentru ca este vorba de videochat, nu te gandi ca toate studiourile de videochat din Romania iti pot oferi cele mai mari castiguri sau bonusuri. Sunt foarte putine studiouri in Romania care sunt si legale si-n care poti castiga foarte multi bani din videochat, dar si bonusuri de performanta. Spre exemplu, Heylux este primul studio in care am reusit sa primesc aceste tipuri de bonusuri.

Am mai lucrat cred ca-n vreo doua studiouri de videochat pana acum, dar la niciunul nu mi s-a oferit bonus. Nici de performanta si nici de angajare, iar Heylux ele primesc pe ambele.

O fata poate primi peste 9.000 lei cash bonus de angajare la Heylux

heylux iasi
heylux iasi

Bonusul de angajare de la Heylux l-am primit dupa 30 de zile lucrate in studio si a fost o suma de peste 9.000 lei cash, iar bonusurile de performanta le primesc in fiecare duminica.

Iar aceste bonusuri de performanta nu-s tocmai sume de neglijat. Nu e vorba de 50 sau 100 de lei in plus pe luna, ci e vorba de sume de peste 300 de lei si pana la 3.000 de lei in fiecare saptamana. Adica numai din bonusurile de la Heylux poti trai bine. Bineinteles, daca si castigi bani din videochat.

Pentru ca aceste bonusuri depind de castigurile in videochat pe care le am. In fiecare zi castig cam 360-410 lei din videochat la Heylux si datorita acestor castiguri mi se calculeaza un bonus la sfarsitul saptamanii. Dar iti dai seama ca oricum ar fi, orice fata care vine aici, vine cu intentia de a castiga bani.

Deci n-ai sa vezi fata la Heylux care sa nu castige bani zilnic, este imposibil. Cu toate castiga sume frumusele de bani, printre care ma aflu si eu. Oricum, revenind la ceea ce spuneam eu, nu mai sunt studiouri de videochat in Romania unde sa am parte de asemenea bonusuri.

Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

heylux iasi
heylux iasi

Eu am mai fost la 2 dintre ele si crede-ma, stiu. Nu zic ca n-or oferi si alte studiouri bonusuri, doar ca nu e vorba de sume atat de mari. Sunt unele studiouri care nu ajuta fetele deloc sa castige bani si crede-ma ca si asta conteaza. Conteaza si conditiile de munca, mediul de munca, serviciile de care am parte la studio si asa mai departe.

De departe, Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi. Iar bonusurile atat de mari si castigurile zilnice nu sunt toate avantajele de care are parte un model de videochat la Heylux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.