Cat de libera sunt ca model de videochat la Heylux Iasi?

0
1419
Heylux Iasi
Heylux Iasi

Ai mai auzit vreodata de vreun job la care, efectiv, esti libera sa faci tot ce vrei? De la programul de munca, pana la veniturile lunare si tot ce tine de conditiile de munca avute, le poti avea asa cum vrei tu. Ai mai auzit de asa ceva? Nici eu, pana sa vin la Heylux Iasi.

Mi se parea ceva de vis pana sa fiu model de videochat la Heylux sa-mi pot permite sa lucrez in ce fel vreau eu. Si multa lume este curioasa de cum este mediul de munca la acest studio de videochat din Iasi, pentru ca este cel mai bun studio din oras si lumea vorbeste.

Sunt absolut libera sa aleg cum castig bani din videochat la Heylux

 Heylux Iasi
Heylux Iasi

Daca lumea vorbeste, iti dai seama ca apar si curiozitatile. La fel de curioasa am fost si eu si nu invinovatesc pe nimeni, este normal. Orice fata ar fi curioasa sa afle cum este jobul de model de videochat in cel mai bun studio de videochat din Iasi.

Gandul ca te afli in cea mai buna companie dintr-un oras, cu cei mai profesionisti din domeniu te atrage, normal ca te atrage. Ei bine, si vorbeam de libertate. Am mai auzit cum multe fete se plangeau de faptul ca la unele studiouri sunt puse sa faca nu stiu ce lucruri si ma miram. Stii de ce?

Pentru ca eu sunt 110% libera sa fac tot ce-mi doresc la Heylux. Asa am fost de la inceput si asa sunt toate fetele de aici. Mi-am ales un program de munca asa cum mi-a placut mie, cu cate ore lucrate pe zi mi-am dorit si 2 zile libere alese dupa bunul meu plac.

Imi aleg singura programul de munca si zilele libere la Heylux Iasi

 Heylux Iasi
Heylux Iasi

Aceste ore le-am putut pune pe ce tura de munca am vrut, fie ca voiam sa lucrez de dimineata, fie ca voiam la amiaza, fie ca voiam seara. Si daca voiam sa schimb programul ca aveam alte prioritati, se rezolva. Apoi, mi-am putut alege propria mea camera de logare de la Heylux, nimeni nu mi-a zis ce sa aleg.

In camera mea de logare pot castiga zilnic peste 300 de lei din videochat in ce fel vreau eu, nu-mi spune nimeni cum sa fac. Sunt lasata in pace sa ma destind dupa bunul plac, nimeni nu ma deranjeaza in niciun fel si oricum lucreaza numai fete la Heylux.

Ca sa nu mai zic ca este legal, 100% discret si imi pune la dispozitie transport gratis, cazare gratis, training, sedinte foto si video si cursuri de limba engleza. Gata cu stresul pe care-l aveam inainte, de cand lucrez la Heylux simt ca nu mai am un job, ci un hobby pe care-l fac din placere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.