Avantajele de a fi model la Lucky Studio

Fetele şi femeile au acum o nouă oportunitate de angajare! Deschis în Iaşi, Lucky Studio este un studio de videochat care oferă condiţii excelente de muncă pentru toate modelele sale. Care este motivul pentru care este aleasă această cale? S-ar putea spune că primează factorul financiar – câştigurile modelelor ce lucrează în cadrul studioului depăşesc cu mult orice salariu oferit în România. Nu acesta este însă principalul motiv, se pare.

După cum declară atât modelele, cât şi managementul studioului în toate sursele mass-media, prin înfiinţarea Lucky Studio s-a dorit crearea unui studio care să se deosebească de toate celelalte prin condiţiile oferite. Avantajele pe care le au modelele se fac simţite pe planuri multiple.

Unul din principalele beneficii este cel de a lucra într-o echipă formată integral din fete şi femei, fără ca prezenţa vreunui bărbat în studio să stânjenească în vreun fel modelele. În fapt este o politică strictă a studioului: bărbaţii nu au acces!

Ca nivel de remuneraţie, se pare că un model poate ajunge să câştige sume cuprinse între 300 şi 800 de lei pe zi, pe o singură tură lucrată. Există de asemenea posibilitatea de a alege zilele şi turele în care modelele lucrează, programul fiind foarte flexibil şi adaptat nevoilor fiecăreia.

De la dotări până la bonusuri şi condiţiile oferite, Lucky Studio se remarcă ca fiind un studio premium. Chiar modelele ce ajung pentru prima dată la studio declara că nu s-ar fi aşteptat la asemenea condiţii. Camerele în care lucrează sunt dotate cu aparatură de ultimă generaţie şi decorate în diverse stiluri, pline de rafinament, eleganţă şi modernism. Transportul şi cazarea gratuită sunt puse de asemenea la dispoziţia modelelor în cazul în care există şi această nevoie.

Pachetele de bonusuri se înscriu de asemenea în avantajele pe care le oferă Lucky Studio. De la peste 1700 lei pentru contract încheiat pentru o lună se poate ajunge şi până la peste 38000 lei pentru un contract semnat pe 3 ani cu studioul. Mai nou, există şi varianta că la un contract semnat pe o perioadă mai lungă, studioul să ofere modelului şi posibilitatea de a-şi face implanturi cu silicoane, pe lângă toate celelalte facilităţi.

De asemenea ca pachet bonus sunt incluse şi serviciile profesioniste de machiaj, coafură şi şedinţele foto. Pentru a arăta cât mai bine pentru admiratori, aceste servicii sunt incluse de asemenea gratuit, ca bonusuri la angajare. Un alt aspect ce atrage modelele şi poate fi privit ca un mare atu este faptul că există posibilitatea încasării plăţii chiar după fiecare tură lucrată. Nu e de mirare că tot mai multe fete şi femei ajung să lucreze la Lucky Studio – dovadă stau condiţiile excelente oferite şi mulţumirea modelelor declarată în reportaje şi articole în toate sursele mass-media.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img