Am venituri lunare de 8.000 lei la Heylux, iar din bonusuri inca 1.200

Daca in acest moment as sta sa fac un calcul rapid al veniturilor mele lunare la Heylux, as constata ca am cam 9.200 de lei, castiguri din videochat. Stiu, este o suma foarte mare si pare imposibil, asa as fi spus si eu. Dar nu este. Uite nu este este imposibil chiar deloc.

Dupa 4 luni de munca si rabdare la Heylux, am ajuns sa am aceste venituri. Acuma nu-ti imagina ca-n aceste 4 luni n-am castigat nimic. Niciodata nu castigam mai putin de 4.600 de lei lunar la Heylux. Dar mi-a trebuit ceva experienta pentru a putea ajunge sa castig mai mult din videochat.

Cu rabdare, am ajuns sa am castiguri grozave la Heylux

Asa ca, am avut rabdare. Ce aveam de pierdut? Oricum jobul de la Heylux este super placut, asa ca nu stateam cu sila la locul de munca, cum stateam inainte. Este o relaxare pentru mine sa vin la Heylux, sincer o spun. In aceste 4 luni am invatat o multime de lucruri de la traineritele de la studio, am beneficiat de sedinte de make-up in fiecare zi, de sedinte foto si video si lista este infinita.

A fost si este o placere adevarata sa fiu model de videochat la Heylux. Trebuia doar sa am putina ambitie si incredere in mine, ca-ti dai seama ca nu te duci din prima zi si gata, castigi sute de milioane. Nu, trebuie putina rabdare acolo, pentru ca lucrurile se fac cu cap, nu altfel.

De asta eu am stiut ca este bine sa ascult sfaturile femeilor de la Heylux, sa invat si sa aplic ce-mi spun ele, pentru ca era in interesul tuturor ca eu sa castig bani, normal. Vezi unde m-a adus aceasta motivatie si ambitie? M-a adus in momentul in care am in fiecare luna cate 9.200 de lei!

Bonusurile din partea studioului ma ajuta sa am sumele astea mari

Si acum sa-ti explic cum fac asta. E, de fapt, ceva usurel de facut. In fiecare zi eu castig cam aceleasi sume de bani, pentru ca asa mi-am obisnuit admiratorii online si rareori sunt zile cand castig diferit. Eu am setat un target, ca sa zic asa, si zilnic mi-l indeplinesc.

Aceste castiguri fac 2.000 de lei la sfarsitul saptamanii, totalul castigurilor mele in videochat la Heylux. Pentru acesti 2.000 de lei, mai primesc si 300 de lei bonus de performanta din partea studioului. Asadar, luna are 4 saptamani si eu castig 2.000 de lei intr-o saptamana, deci 8.000 lei lunar. Totodata, mai primesc si 300 lei, deci 1.200 lei lunar. Acum vezi ce simplu si frumos e?

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img