Am uitat de grija banilor de cand muncesc la Heylux

10
2944

Stiu ca in mod normal un job ar trebui sa ofere suportul financiar necesar pentru o viata cat de cat decenta, insa nu este asa si o stii si tu. Angajatorii din Romania sunt genul de oameni care prefera sa ofere minimul pe economie si nimic mai mult, iar pentru asta mai au si pretentia sa muncesti de dimineata pana seara fara sa comentezi. Iar lucrurile nu functioneaza asa, pentru ca atat angajatorul, cat si angajatul trebuie sa fie multumiti.

Este o chestie care ar trebui sa se aplice peste tot in Romania, dar din pacate nu e asa. Iar eu mi-am gasit un job in Iasi unde se aplica tot ce am zis mai sus, unde sunt multumita atat financiar, cat si pe toate planurile. La Heylux nu exista asa ceva. Nu exista “minimul pe economie”. Ci castigi exact cat vrei tu, cat te ambitionezi.

Heylux este cel mai bun studio de videochat din Iasi

Fiind si cel mai bun studio de videochat din Iasi, nu are cum sa fie altfel. In primul rand ca numai oferta financiara pe care acestia o pun la dispozitia modelelor arata cat de profesionisti sunt. Si asta o stie oricine: castiguri intre 300 si 800 de lei ZILNIC la Heylux Iasi.

Deja cand stii ca vei castiga asemenea sume intr-o singura zi, n-ai cum sa nu fii multumita. Cel putin pe mine m-ar fi multumit castigurile de la Heylux pe toate planurile, mi-ar fi fost de ajuns. Dar la ce servicii de calitate vorbim la Heylux, nu numai castigurile sunt singurele care atrag la angajare.

Orice fata care aude ca i se ofera transport gratuit in fiecare zi, machiaj inainte de fiecare tura de videochat, sedinte foto pentru profilul online, training si asa mai departe, este deja atrasa de un loc de munca de la Heylux. Este inevitabil. Mie mi-a fost greu sa nu iubesc jobul de la Heylux de la inceput.

Castig intre 300 si 800 de lei zilnic si cele mai mari bonusuri saptamanale

Pentru ca pe langa banii pe care ii castig zilnic aici, ma mai bucur si de bonusuri in fiecare saptamana, cu valori intre 300 si 3.000 de lei, de servicii de calitate gratis, de liniste, confort si tot ce imi mai trebuie pentru a lucra de placere la studio. De cate ori ai putut spune ca lucrezi din placere intr-un anume loc?

Stiu, nimeni nu-si prea iubeste jobul. Dar eu imi iubesc jobul de model de videochat de la Heylux mai mult decat orice, pentru ca nu imi mai lipseste absolut nimic de cand lucrez aici. Chiar am tot ce imi trebuie, totul venind de la banii pe care ii castig la Heylux.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.