Am tot ce vreau de când lucrez la Lucky Studio!

10
3191

Vremurile în care mă plângeam că nu-mi permiteam câteva haine, o maşinuţă măcar la mâna a doua sau o vacanţă au apus. De când lucrez la Lucky Studio, acestea nu mai sunt vise pentru mine, ci un lucru obişnuit, pe care mi-l ofer de fiecare dată când simt nevoia.

Orice ar spune lumea, atâta timp cât videochatul la Lucky Studio mă ajută să am peste 4.000 de lei lunar, nu există job în Iaşi mai bun decât acesta. Ce contează că este vorba despre videochat, dacă mă face fericită?

Nu acesta este scopul vieţii? Să fim fericiţi, să ne trăim viaţa? Eu nu puteam fi fericită cu 900-1000 de lei pe lună, sincer îţi spun. Am preferat să fac videochat la Lucky Studio pentru o sumă de 4 ori mai mare decât aceea. În fond, este viaţa mea iar Lucky Studio aduce culoare în ea.

Cu ajutorul jobului în videochat mi-am cumpărat prima maşină

opel-corsa-2015-16

Dacă înainte nici măcar nu-mi permiteam să mă gândesc măcar la o maşină, acum o am şi asta s-a întâmplat cu ajutorul celor de la Lucky Studio. Şi nu una second hand, aşa cum visam, ci una nouă şi frumoasă.

Cum a fost posibil? Simplu! M-am angajat în videochat la Lucky Studio Iaşi şi de aici totul a decurs normal. În doar 7 luni şi jumătate mi-am cumpărat o maşinuţă superbă, pe care toate prietenele mele o vor şi mă invidiază!

Dar, nu este vina mea. Ar putea avea şi ele asta, la urma urmei este loc pentru orice româncă la Lucky Studio. Iar eu, fiindcă obţin zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio îmi permit orice.

Câştig în fiecare zi peste 350 de lei la Lucky Studio

1339246693-393967-nevseoboi.com.ua_w1920g098 (1)

Nu mi-a trebuit decât puţină răbdare pentru a câştiga atât de mulţi bani. Şi nu atât cât aş fi aşteptat la vechiul job, de exemplu. Pentru că, dacă aş fi vrut să am măcar 3.000 de lei lunar la vechiul job, puteam aştepta mai mult de 2 ani şi tot degeaba.

Dar la Lucky Studio am primit mai mult de atât chiar şi în prima lună. Iar după câteva luni de training, am ajuns să am chiar şi 5.600 de lei lunar la Lucky Studio. Bani frumoşi, foarte frumoşi, din care merg în vacanţe peste tot în Europa.

Acum Franţa, Spania, Italia şi alte locaţii nu mai sunt doar imagini pe care le vedeam pe internet, ci sunt amintiri. Am ajuns aici şi în mult mai multe locuri de când lucrez la Lucky Studio şi am peste 350 de lei din videochat. Nu-i așa că și ție ți-ar prinde bine banii ăștia?

10 COMENTARII

  1. Ai tu un punct de vedere ok în tot ce zici. În final, cine mă poate judeca dacă îmi trăiesc viaţa cum vreau şi mă angajez la Lucky Studio?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.