Am cel mai usor si frumos job din Iasi la Heylux

La inceput cand m-am angajat la Heylux Iasi, nu credeam ca o sa ajung sa-mi placa atat de mult acest job in videochat. Stiam ca o sa fie o experienta noua pentru mine si c-o sa ma simt ok, dar nu ma gandeam ca o sa fie chiar asa super. Acum ca deja lucrez de mai bine de 5 luni, n-as mai lucra in alta parte.

In primele zile de videochat la Heylux fusesem putin confuza pentru ca nu stiam cum va fi acest job pentru mine, nu prea stiam ce sa fac si asa mai departe. Insa nimeni nu m-a lasat sa ma descurc singura, toate femeile care lucreaza la Heylux m-au ajutat cu ce am avut nevoie mereu.

La Heylux se castiga bani usor si repede, asa cum vor toate femeile

Usor, usor m-am obisnuit cu videochatul la Heylux si acum n-as mai face altceva, sincera sa fiu. Cand am vazut cat este de frumos si cat de usor se castiga banii din acest domeniu, am realizat ca am cel mai frumos job posibil si ca multe fete ar vrea sa aiba un job asa ca al meu.

De fapt, orice studenta din Iasi ar iubi sa lucreze la Heylux, pentru ca videochatul e metoda cea mai simpla prin care se pot castiga multi bani, iar acest lucru e in interesul tuturor. Orice studenta vrea bani cat mai repede si cat mai multi, daca se poate si cat mai putina munca.

Si cam la asta se refera jobul meu ca model de videochat la Heylux. In timp ce alte studente se chinuie cu cate 500 de lei in fiecare luna de la parinti, eu castig 500 de lei pe zi la Heylux. Asadar, se intelege de ce iubesc eu acest loc de munca.

Toate zilele de munca la Heylux par o distractie continua pentru mine

O zi de munca la Heylux Iasi este ca o zi in paradis pentru mine. Munca nu prea e munca la Heylux, pentru ca videochatul inseamna mai mult conversatie. La Heylux, castigurile se bazeaza pe socializare, asta m-au invatat traineritele inca de la inceput.

Mi-au spus ca o sa castig zilnic intre 300 si 800 de lei din simplul fapt ca o sa vorbesc si nimic mai mult. Pot sa si dansez, sa ma misc in fata camerei, sa fac una alta. Dar in majoritatea timpului castig bani pentru ca stiu sa vorbesc frumos si sa zambesc. Am camera mea si e foarte lejer ca sunt libera sa aleg cum muncesc, iar orele de munca sunt si foarte putine. Toate domnisoarele de varsta mea ar fi norocoase sa aiba un job asa ca la Heylux Iasi.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img