Am castiguri din videochat la Heylux cat pentru toata familia mea

In momentul de fata, ma simt cea mai mandra persoana. Mandra de mine, bineinteles. Pentru ca ai mei m-au desconsiderat mereu, ca n-am apucat sa fac facultatea si mi-au spus ca n-o sa am niciodata un salariu bun din cauza asta. De-ar sti ei acum ca-s model de videochat la Heylux si castig cat toti la un loc!

Serios, daca stau sa adun salariile fratilor mei si ale parintilor, clar as avea mai mult decat ei. Imi pare rau ca nu le pot spune ce venituri am eu ca model de videochat si ca lucrez la Heylux, dar macar ma ajuta la ego-ul meu. Si nu le spun din mai multe motive.

Am motivele mele pentru care nu le spun alor mei de Heylux

1: pentru ca nu e treaba lor ce fac eu, ca locuiesc singura. 2, pentru ca daca ar sti cati bani castig, dintr-odata ar avea toti nevoie de mine si s-ar apuca sa-mi ceara bani, deci mai bine pastrez pentru mine si 3, nu stiu in ce masura ar intelege ca jobul de model de videochat de la Heylux e doar un job.

Ii mai ajut uneori, iti dai seama, le mai trimit cate 500-1000 de lei lunar, bani care in mod normal ar fi castigati intr-o luna de alta persoana. Deci sunt foarte recunoscatori ca ii ajut cu cheltuielile in casa din acesti bani.

Pe mine ma bucura insa faptul ca in sinea mea le-am putut da peste nas celor care n-au crezut in mine si acum ii si ajut, desi poate n-ar merita, ca mereu m-au sacait la cap. Dar vreau sa le arat ca sunt o persoana buna, mai ales ca si jobul de la Heylux ma face sa fiu asa.

Castig foarte mult la Heylux, sunt zile in care castig peste 600 de lei, saptamani in care adun mai mult de 3500 de lei si luni in care veniturile depasesc suma de 7960 de lei, asadar eu zic ca se poate.

Orice fata din Iasi ar vrea sa castige asa din videochat

Pentru varsta mea, sa am castiguri de pana la 80 de milioane lunar, inseamna ceva. Sunt fete de varsta mea care cu tot cu facultatea si studiile lor nu reusesc sa aiba nici jumatate din castigurile mele si desi poate nu-i un motiv de bucurie, pe mine ma face sa ma simt bine ca reusesc sa evoluez asa cu videochatul la Heylux.

Plus ca-s multe fete care lucreaza aici la Heylux, iar asta trebuie sa insemne ceva. De n-ar fi jobul super misto, ar mai fi atatea angajate aici?

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img