Alaturi de un job la Lucky Studio, facultatea si viata par mai usoare!

Primii mei doi ani de facultate au fost un chin total. Deci, nici nu-ti pot explica…cat de greu mi-a fost, nici eu nu stiu in ce fel m-am descurcat, pe unde am facut datorii, cum am trecut examenele de la oboseala si stres. Nu stiu, sincer, nu stiu. Stiam ca trebuia sa muncesc sa ma intretin, dar in acelasi timp sa invat sa iau examenele.

A fost un haos, mai ales ca viata pentru o studenta e mai grea cand are facturi de platit. Stii tu.. programul de la facultate nu se pupa cu programul de munca, iar un job part time nu va putea plati niciodata facturile. Deci iti poti inchipui ce iad am avut eu de trecut in primii doi ani.

Unde m-a dus ignoranta? La esec. Lucky Studio mi-a deschis ochii

De-as fi stiut de pe la inceput de Lucky Studio, altfel ar fi fost situatia. Sau daca as fi avut curaj sa deschid ochii, ca de Lucky Studio mai auzisem eu, dar niciodata n-am indraznit sa intreb sau sa ma interesez sa vad despre ce e vorba. Am mers intr-o ignoranta totala si unde m-a dus asta?

La 2 ani grei, in care aveam zile si fara mancare. Asta numai sa-mi platesc facturile, taxele la facultate sau numai sa trec examenele. Cand puteam, foarte bine, sa aleg jobul in videochat de la Lucky Studio Iasi si ma scuteam de toate acestea.

Pentru ca din start as fi avut ce program imi convenea mie. Deci pot fi studenta, pot fi ce vreau eu, cu Lucky Studio tot castig cate 1500-2500 de euro lunar. Stii cum? Prin faptul ca am un program care sa-mi permita sa-mi impart viata in doua.

Spre deosebire de joburile avute pana acum, la Lucky Studio am ales singura programul de munca, dar nu a fost unul batut in cuie. Mereu mi l-am facut in functie de cursurile de la facultate si-n functie de examene. Cand nu puteam sa vin, nu era nicio problema.

Orice cale as fi ales, mai buna decat jobul la Lucky Studio n-ar fi fost

In fond, eu imi alegeam zilele si orele de munca si tot eu imi alegeam modul de castig. La Lucky Studio fie puteam primi 4500 de lei garantat, fie comisionul care ma ajuta sa castig intre 400 si 1200 de lei zilnic. Fireste ca am ales comisionul.

Si facturile sunt mai usor de platit, eu mai usor de intretinut, facultatea…nici nu mai zic, de cand sunt model la Lucky Studio nu mai lipsesc de la niciun curs si am numai note bune, iar viata nu mi se mai pare asa rea. E chiar super ok, cand ai buzunarul mereu plin si n-ai griji.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img