Ai auzit ca Heylux mai are putine locuri disponibile pentru angajare?

Acum ca vad ca la Heylux mai sunt doar 4 locuri disponibile pentru o angajare in videochat, ma simt super norocoasa ca am reusit sa ma angajez inainte ca toate locurile sa fie ocupate. Este amuzant, dar n-as fi crezut vreodata ca este atata competitie pentru niste angajari in videochat.

Tot timpul am crezut ca sunt putine acele fete care se angajeaza in videochat, dar aparent sunt multe. Cel putin asa este la Heylux si la Lucky Studio, pentru ca aceste doua studiouri de videochat din Iasi (care sunt conduse de aceeasi echipa de femei) are peste 120 de fete angajate aici.

Ce ieseanca ar refuza un job in Iasi la Heylux, unde are totul?

O fi probabil si datorita faptului ca Heylux este cel mai frumos si profesionist studio de videochat din Iasi si din tara. Adica… ce fata n-ar vrea sa lucreze in conditii impecabile, sa aiba parte de servicii zilnice gratis (transport, make-up, sedinte foto, training, cursuri), sa aiba parte de un mediu exclusiv feminin, respect, liniste, confort… Cred si eu ca este competitie pe asa ceva.

Mai ales ca videochatul la Heylux este un job in Iasi foarte usor pentru orice ieseanca. Indiferent de ce fel de personalitate ai, Heylux se potriveste oricarei femei. Poti fi la facultate sau nu, poti avea peste 30 de ani, poti fi orice vrei tu, dar trebuie sa stii ca la Heylux te poti angaja oricand daca ai peste 18 ani (pentru ca este legal).

Adica acest studio de videochat din Iasi oricum ajuta orice fata, aflata in orice situatie. Asa cum m-a ajutat si pe mine. De exemplu, si eu sunt la facultate in Iasi, si n-as fi crezut vreodata ca voi putea merge si la cursuri, voi avea si bani in fiecare zi si timp de distractii.

Ma bucur ca m-am angajat la Heylux la timp!

Dar datorita lui Heylux am asta zilnic. M-am angajat acum cateva luni si zilnic castig intre 300 si 800 de lei. Ca sa nu mai spun ca acestia mi-au oferit un bonus de angajare super mare si in fiecare duminica ma incanta cu bonusuri de performanta. Este super sa lucrez ca model de videochat la Heylux Iasi si inteleg de ce mai sunt atat de putine locuri disponibile.

Inteleg de ce orice fata ar iubi sa lucreze la Heylux, pentru ca ofera cel mai bun si avantajos job in Iasi, pe care n-ai cum sa nu-l adori din inima. Eu asta fac zilnic, iubesc sa fac videochat la Heylux, pentru ca este usor si fac o multime de bani. Tu ce mai astepti? Mai sunt doar 4 locuri!

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img