Afla cum am inceput sa fac videochat in cele mai profesioniste studiouri din Iasi!

Acum 3 ani de zile, cand videochatul inca nu era atat de cunoscut pe piata muncii, am decis sa ma reprofilez pe acest domeniu pentru a incerca ceva nou. Ca orice alta fata, de altfel, aveam si eu niste probleme cu banii si incercam sa le rezolv intr-un fel sau altul. Videochatul mi s-a parut solutia cea mai buna in acel moment.

Cand m-am angajat prima data ca model de videochat intr-un studio, nici macar nu-mi imaginam ca ajunsesem in cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara. Eu stiam doar ca voiam sa fac videochat pentru bani si aia era. Nu ma gandeam eu ca Lucky Studio era chiar atat de bun.

Am vazut ca Lucky Studio si Heylux au primit numeroase premii

Ulterior am aflat de la celelalte modele si de pe internet, am vazut si premiile luate de Lucky Studio de-a lungul timpului si am realizat ca acestia au o experienta de mai bine de 8 ani in acest domeniu. Bineinteles ca mi-a suras ideea si mi-a placut senzatia ca ma aflam in cel mai bun studio.

Era si normal. Desi nu urmarisem neaparat sa ma duc in cel mai profi studio, mi-a placut ca s-a intamplat asta, pentru ca nu mi-as fi dorit sa ajung cine stie pe unde. Este mai bine sa lucrez cu un studio de videochat din Iasi 100% legal, corect si discret, pentru ca asa mi-e si mie munca mai usoara.

Ei, si uite asa din nevoia de a castiga bani am ajuns sa iubesc jobul de model de videochat de la Lucky Studio si am ramas acolo 2 ani de zile. Dupa 2 ani de zile in care am castigat constant bani, zilnic chiar, am decis ca ar trebui sa incerc si Heylux.

Oricum Heylux este condus de echipa de la Lucky Studio, deci este vorba de acelasi studio. Chiar cei de la Lucky Studio mi-au propus sa incerc sa lucrez la Heylux, pentru ca era nou deschis si avea noi amenajari, iar acestia s-au gandit ca poate o sa-mi placa.

Se vede ca sunt cele mai bune studiouri pentru ca eu castig multi bani aici

Intr-adevar, mi-a placut sa incerc ceva nou, sa ma bucur de amenajarile spectaculoase de la Heylux, mai ales ca tot in aceeasi echipa de femei lucram, toate dragute si de treaba. Si chiar daca acum am un 1 de cand lucrez la Heylux, lucrasem 2 ani la Lucky Studio si-n total sunt 3 ani de videochat, niciodata nu s-a intamplat sa-mi mearga prost.

Profesionalismul acestor studiouri s-a vazut in castiguri si-n bonusurile pe care mi le ofereau saptamanal. Atat la Lucky Studio, cat si la Heylux am castigat mereu intre 300 si 800 de lei zilnic, iar uneori chiar si mai mult. De asta e bine sa lucrezi cu cei mai buni in domeniu.

 

 

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

6 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img