Află câţi bani se câştigă din videochat

Şi dacă este vorbim despre cele mai profitabile domenii şi cele mai prospere din România la ora actuală pe primul loc am pune videochatul. În ciuda faptului foarte multe persoane consideră aceasta nu este o afacere legală, lucrurile nu sunt deloc aşa. Videochatul este o afacere 100% legală, iar câştigurile despre care se tot vehiculează sunt reale, ceea ce transformă această afacere în una dintre cele mai prospere.

Concurenţa între studiourile de videochat este extrem de mare. Deţinătorii acestei afaceri oferă totul modelelor, întrecânduse în oferte, care mai de care mai tentante.

Ofertele Lucky Studio

În momentul în care discutăm despre ofertele şi lucrurile tentante care se găsesc la Lucky Studio, trebuie amintim în primul rând aici videochatul este cel mai avantajos şi sistemul de plată este cel mai variat din Iaşi. Fetele primesc banii în fiecare zi, suma încasată fiind între 300-10000 de lei. În funcţie de performanţele fetei se câştigă mai mulţi bani. Este neapărat amintim şi de bonusurile care sunt de departe mai mari decât cele de la alte studiouri de videochat. În momentul în care se angajează fetele primesc 1720 lei la un contract pentru o singură lună, 3560 lei la un contract de 3 luni, 7320 lei la un contract de 6 luni, 13480 lei la contractul pentru un an şi ajungânduse până la 38880 lei la un contract pentru 3 ani. Totul variază de disponibilitatea fetelor.

De asemenea, fetele trebuie ştie pot primi şi un salariu garantat de 4500 de lei lunar, având şi un program mai mult decât flexibil. Modelele pot lucra full time, dar şi part time. Este vorba despre faptul modelele îşi aleg programul de muncă şi pot opta pentru tura de dimineaţă, cea de după amiază sau pentru cea de seară. Aşacum spuneam, totul depinde de disponibilitatea fiecărei fete în parte.

Nu omitem nici specificaţia fetele pot face ceea ce vor. Lucky Studio oferă posibilitatea opţiunii unui site cu profil Adult sau Non-Adult. În cazul în care fetele nu sunt din oraş se asigură transportul şi cazarea gratuită, pentru a facilita traiul modelelor.

Sigur trebuie luată în cosiderare şi posibilitatea de a renunţa la videochat în momentul în care modelul doreşte. Dacă fata consideră nu este potrivită pentru acest job poate renunţa fără fie nevoită stea în preaviz şi fără ofere nicio explicaţie. În cazul în care un model consideră nu i se potriveşte meseria respectivă, poate pleca în orice moment.

Ultimile articole

spot_img

Articole relationate

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

spot_img