1.000 de lei lunar sau 300 de lei zilnic la Lucky Studio? Tu ce preferi?

10
2664
senzual

 

       Deseori mi-am pus întrebarea aceasta: “Să renunţ la cei 1.000 de lei primiţi lunar (minimul pe economie oferit în România), sau să câştig între 300 şi 800 de lei zilnic la Lucky Studio? “. Spun asta pentru că am tot citit pe forumul Lucky Studio despre aceste fete care câştigă bani la Lucky Studio şi merg prin Paris, Viena şi peste tot.

Mă gândeam în acele momente: “Dacă ele pot, eu de ce nu aş putea? Ce mă poate opri?”. La urma urmei, dacă nu sunt eu cea care ia atitudine în viaţa mea, nu va lua nimeni în locul meu. Şi ştii şi tu că o femeie care îşi propune să facă un lucru, îl face. Aşadar, dacă fetele norocoase de la Lucky Studio pot câştiga peste 300 de lei în fiecare zi, eu de ce să nu pot?

De ce este mai bine să alegi videochatul la Lucky Studio?

Exact, pot! Şi asta am vrut să şi demonstrez în momentul în care m-am angajat la Lucky Studio. Am vrut să le demonstrez tuturor că pot fi puternică, că mă pot îmbogăţi şi pot avea succes indiferent de ce spune lumea. Nu am vrut niciodată să ascult vorbele altora. Dacă era să mă iau după ei, care erai speriaţi de videochat, nu aş mai fi ajuns niciodată să am un job în videochat în Iaşi, la Lucky Studio.model

Nu spun că oamenii aceia nu aveau motive întemeiate pentru a se speria. Este adevărat că sunt multe studiouri de videochat în România care tind să mintă modelele. Dar nu este şi cazul celor de la Lucky Studio, care mi-au demonstrat încă de la început că tot ce vor de la mine este să fiu mulţumită şi fericită.

Cum mă face videochatul Lucky Studio fericită?

          Hmmm… De unde să încep… Sunt atât de multe lucruri de spus şi parcă nu ştiu dacă voi reuşi să le cuprind pe toate. Şi nu spun asta pentru a încerca să te impresionez. Dar ştii şi tu sentimentul acela atunci când te îndrăgosteşti şi eşti super super încântată de persoana de lângă tine, nu?

Ei bine, acesta este sentimentul meu de când sunt la Lucky Studio. Am început cu un contract legal, care mă ajută să fiu protejată în faţa legii. Apoi am continuat cu câteva şedinţe foto de senzaţie, care m-au ajutat să-mi promovez imaginea. Aşa am atras o mulţime de admiratori online, care plătesc sume mari pentru a vorbi cu mine.model

După toate astea, au început primele plăţi. În prima zi am câştigat 210 lei, dacă nu mă înşel. Apoi, cu trainingul oferit de fetele de la Lucky Studio, cu machiajul zilnic oferit de ei şi serviciile de milioane, am crescut la 300 de lei.

Ca să nu mai spun de bonusurile săptămânale care încep de la 300 de lei şi ghici unde ajung … Laaaaaaaaa… 3000 de lei! Super, nu? Iar bonusurile de angajare ajung şi la pachete de 38.880 lei. Cum să nu fiu încântată?fotomodel

 

 

         

 

10 COMENTARII

  1. Legalitatea, corectitudinea, beneficiile financiare, luxul şi multe altele. Dar chiar dacă pe toate site-urile vei găsi numai recomandări despre Lucky Studio, este mai bine să te convingi singură!

  2. În acest fel am ajuns şi eu la Lucky Studio. M-am ambiţionat pentru că am văzut că alte fete puteau, că erau toată ziua prin mall-uri şi cu maşini scumpe, aşa că am vrut şi eu!

  3. Exact asta spun şi eu! Cum să nu alegi Lucky Studio? Nu cred că există vreun defect pe care să-l pot spune despre acest studio. Este pur şi simplu senzaţional!

  4. Şi în ziua de astăzi mă mir că sunt joburi la care oamenii se chinuie să aibă câţiva lei iar eu îi câştig la Lucky Studio fără probleme. Ce uşor este totul aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.